Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 01 листопада 2023, 23:19
22240
23

Олег ЛУЖНИЙ: «Взагалі не розумію трансферу Ярмоленка»

Легенда «Динамо» – про повернення Андрія Ярмоленка

| Оновлено 01 листопада 2023, 23:19
22240
23
Олег ЛУЖНИЙ: «Взагалі не розумію трансферу Ярмоленка»
ФК Динамо. Олег Лужний

Легенда та колишній капітан київського «Динамо» Олег Лужний поділився думками щодо трансферної стратегії столичного клубу.

«Я взагалі не розумію цього. Керівництво клубу продає Забарного, Циганкова, Миколенка – і тут беруть Ярмоленка. Я не розумію стратегії клубу. Який зміст цього трансферу? Хто взагалі порекомендував керівництву зробити таке рокірування в гіршу сторону для себе? Замість того, щоб посилити команду, команда стала набагато слабша. Я вважаю, що в такому складі команді буде складно боротись за золоті медалі», – сказав Лужний.

Оцініть матеріал
(273)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 23
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
turist86
Трансфери Забарного, Циганкова і Миколенка - абсолютно вірні рішення. А Ярмоленко вже не той, що раніше, у міжнародних матчах. Але для УПЛ цілком хороший гравець.
Mac_Gyver
Було б краще якби Забарний та Циганков все ще боролися за 3-є місце в УПЛ?
GloryUkraine
У Суркіса фінансова ситуація не найкраща тому і продав гравців, а Ярмолу взяв щоби не тратити грошей на якогось легіонера. Він і Будулая не звільняє, бо треба буде виплатити компенсацію і шукати іншого тренера та знову тратитися.
romario1501
 Ярмоленко по багатьох статистичних показниках найкращий в УПЛ і в Динамо
didora
Лужний мабуть у Австралії весь цей час жив. Хто в УПЛ під час війни приїде. Або дурак або бідний, якого в Європі не беруть. Та ще й в Сурка менше бабла ніж у Ахмета. Корче з себе спеціаліста. І тут і профану все зрозуміло, як 2×2.
Владислав Рейский
для этого уровня упл и дк планировалось что ярмо будет топ
valerafan1
Якраз логіку Лужного складно зрозуміти. Динамо дало можливість своїм гравцям піднятися на сходинку вище в плані розвитку. Ярмоленко також і зараз один з кращих. А по великому рахунку, в теперішній час не до футболу. Головна перемога очікується на війні. Тому керівники Динамо все зробили правильно. А перемоги киян в футболі попереду. Сумнівів в цьому немає.
inspekcha85
Полностью согласен с Лужным.Суркис  иммитирует процесс развития клуба,иммитирует поставленные цели и  борьбу за их реализацию.
u6464u
Хазяїн барин , вам уже Ігор Михайлович неодноразового про це говорив , ви що хлопці трошки нерозумієте ситуацію .
pawa
Які медалі? Аби у першу лігу не вилетіли з такою "селекцією"! Мільйони хапнули у кишеню за продаж самих корисних гравців, а далі - хоч трава не рости
Octopus
Я то же самое писал до перехода, кучу минусов получил, что говорит о том, что болельщики хотели возвращения, так чо на Суркеза пенять тогда?
vazazh
Цілком підтримую Лужного. Що гололвне? Заробити кошти (логіка суркісятЮ та декого тут, які починають - про зростання соплят)? Тоді все ОК. Логіка клубу - не гівно (яке є на всіх лігах Европи, тільки не кажить про УПЛ), або повне гівно на рівні , навіть не знаю, хто зараз гірше ДК в Європі (навіть в конференції)? Ну то що? Далі "Віват суркісята та їх політика повного розвалу ДК - до рівня "колхозник" Рівне (була така команда. Думайте хлопці, не вибирайте зе, і не цілуйте в зад ДК. Про ярмо - гівно, проо яке нічого гарного сказати не можна - блядь, остання, повсім парамметрам.
luceorius
 Також не розумію трансферу Ярмоленка  Коли продано все, що можна, залишились переважно  неліквіди, за винятком хіба що Бущана, то для чого зараз у команді Ярмоленко? Чи не краще широко залучати молодих?
Gargantua
идея трансфера понятна: игрок опытный, должен был стать лидером коллектива, примером для молодежи.
Но я был против этого трансфера. 
Лучше бы оставили Перриса и купили центрального защитника. 
Некрасиво получилось с зп. Возможно это был один из факторов, испортивших атмосферу в раздевалке.
Remark
Ідіот!
Чим трансфер капітана збірної України поганий?