Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1991
0

Ман Юнайтед – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 1 листопада о 22:15 за Києвом

Ман Юнайтед – Ньюкасл. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 листопада на «Олд Траффорд» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Манчестер Юнайтед» зустрінеться з «Ньюкаслом». Старт поєдинку заплановано на 22:15 за київським часом.

Манчестер Юнайтед

Клуб після відходу сера Алекса Фергюсона не просто втратив чималу частину своєї могутності - червоні дияволи не здатні хоча б 2 сезони поспіль провести на високому рівні. Начебто тен Хаг непогано, хоч і не без питань, починав на Туманному Альбіоні: вийшов у 2 кубкові фінали, 1 з яких виграв, закінчив розіграш АПЛ 2022/2023 на 3-му місці. Але Ерік у новому розіграші зі своїми підопічними скоріше розчаровує. Особливо у Лізі чемпіонів, де англійський гранд програв спочатку Баварії на виїзді, а потім і Галатасараю вдома. Навіть Копенгаген у горловому поєдинку обіграли натужно, з єдиним голом Магуайра та відбитим Онаною пенальті. На внутрішній арені чергувалися виграні поєдинки та невдачі. У неділю в дербі з Сіті був очікуваний розгром 0:3.

Ньюкасл

Команда проводить дуже важливий розіграш. Вона вперше за 2 десятиліття виступає в Лізі чемпіонів - все завдяки минулому сезону, що 2022/2023 вдалося закінчити в топ-4 (та й увесь розіграш відіграли у квартеті лідерів, приємно потішивши своєю стабільністю). Сороки добре повернулися на євроарену: 0:0 у Мілані з однойменним грандом, 4:1 вдома з ПСЖ. Але за цим пішли 0:1 від Боруссії. Вояж до Дортмунда наступного тижня стане багато в чому вирішальним. Та й у АПЛ були непогані результати - там програвали сильним, з рештою беручи переважно по максимуму. На такому фоні 2:2 з Вулверхемптоном, навіть на виїзді, виглядає більше втратою очок, ніж придбанням одного. Більше того, у Кубку Ліги минулого раунду вибили Манчестер Сіті.

Статистика особистих зустрічей

У 4-х останніх матчах спостерігається рівність: по одній перемозі кожної сторони за пари нічиїх.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що МЮ має непогані шанси на успіх. Але його криза явно не закінчилася, а гості вже виявили настрій на турнір. Ставимо, що сороки не програють у основний час поєдинку (коефіцієнт - 1,72).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.