Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
01.11.2023 21:45 – FT 2 : 0
Англія
| Оновлено 01 листопада 2023, 21:35
1328
1

Челсі – Блекберн. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 1 листопада о 21:45 за Києвом

| Оновлено 01 листопада 2023, 21:35
1328
1
Челсі – Блекберн. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 листопада на «Стемфорд Брідж» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Челсі» зустрінеться з «Блекберном». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Челсі

Команда витрачає десятки, навіть сотні мільйонів за нинішніх інвесторів на чолі з Боелі. Але це не врятувало, а то й підштовхнуло до провалу минулого сезону у вигляді дванадцятого підсумкового місця у Прем'єр-Лізі. Влітку придбали нову купу новачків, попрощавшись із не меншою кількістю футболістів, які стали непотрібними - деякі провели в Лондоні лише рік. Чималі сподівання покладали на нового менеджера, Почеттіно. Ось тільки повернення Маурісіо почалося з пари перемог, над Лутоном та Вімблдоном, у 7 матчах. І лише у жовтні почало виходити: пройшли Брайтон якраз у Кубку Ліги, взяли максимум у АПЛ із Фулхемом та Бернлі. Та й з Арсеналом забили двічі (з унікальним м'ячем Мудрика за комір), але дали наприкінці дозволили канонірам відігратися. Але матч з Брентфордом всіх повернув на землю: гранд програв, причому фактично без шансів, 0:2.

Блекберн

Клуб відомий як мінімум за двома фактами. По-перше, 1995-го року Роверс несподівано виграв новостворену Прем'єр-Лігу. По-друге, трохи більше, ніж за 10 років команда з такою історією падала до Ліги 1, на третій рівень місцевого футболу. Але амбіції залишилися, і того, що вдалося повернутися та закріпитися у Чемпіоншипі, команді мало. Щоб досягти більшого, покликали 2022-го року Томассона. Йон-Даль не зміг одразу виправдати довіру, закінчивши минулий сезон лише сьомим. Та й зараз не можна сказати, що все виходить – перемог та поразок практично порівну, хоча додати вийшло саме у жовтні. Втім, місяць завершився невдачею: вдома поступилися 0:1 Суонсі.

Статистика особистих зустрічей

Блекберн востаннє вигравав у основний час ще 2006-го року. Потім за 15 матчів він проходив Челсі лише одного разу в кубку, та й то по пенальті. Але після 2012-го сторони не перетиналися.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі синіх. Кого і де обігравати, якщо не скромного представника Чемпіоншипу вдома? Можна спробувати поставити на господарів при форі –1,5 гола (коефіцієнт – 1,727).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Это точно для Мудрика жребий выпал.  Надо догонять Холанда.