Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
01.11.2023 21:45 – FT 1 : 2
Англія
|
1652
0

Борнмут – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 1 листопада о 21:45 за Києвом

Борнмут – Ліверпуль. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 листопада на «Віталіті» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Ліверпулем». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Борнмут

Клуб минулого сезону виконав своє завдання: повернувшись до АПЛ, він зміг набрати достатньо очок, щоб уникнути падіння до Чемпіоншипу. Але все одно роботою Гарі О'Ніла, що працював з минулого літа, мабуть, були не надто задоволені, і швидко поміняли молодого наставника на Андоні Іраолу. Той був гарний у рамках іспанської Прімери, з Райо Вальєкано. Але в Прем'єр-Лізі баск з вишеньками не проявив себе, ніяк не здобувши перемог, і закономірно впав у зону вильоту. І лише минулого туру вимучили перемогу 2:1 над прямим конкурентом, Бернлі. При цьому в Кубку Ліги виходило знайти собі віддушину: виграли 3:2 на полі Суонсі, оформили 2:0 вдома зі Сток Сіті.

Ліверпуль

Команда має безперечний пріоритет. І це, звичайно, Прем'єр-Ліга. Там віце-чемпіон-2022 минулого сезону скотився на п'яте місце і зараз намагається відвоювати позиції. Вдається непогано: вийшовши з непростого літнього трансферного вікна з глибшим та різноманітнішим складом, червоні показали вдалий старт, у тому числі зібравши чимало вольових перемог. А поразка була лише 1, коли при помилці VAR не зарахували гол Діаса, і в результаті мерсисайдці поступилися Тоттенхему. А Ноттінгем Форест у минулому турі взагалі розгромили 3:0 - вирішальним став відрізок з 31-ї по 35-ю хвилину, коли послідовно забили Нуньєс і Жота. У Лізі Європи ж англійці явно намагаються брати своє малою кров'ю, не в оптимальному складі. Це не завадило влаштувати погром Тулузі в 3-му турі, до цього без особливих проблем вигравши і в інших.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону Борнмут примудрився обіграти кризового гранда. Але решта 8 крайніх матчів приносили перемоги мерсисайдцям, у тому числі і, 3:1, уже в серпні цього року.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що тут червоні мають вигравати не мінімально. Ставимо на їхню перемогу при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,83).

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?
Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3
Куртуа або Кепа. Лунін точно не зіграє у наступному матчі Реала у Ла Лізі?

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Вест Хем готовий запропонувати дуже хороший контракт Паулу Фонсеці
Футбол | 02 травня 2024, 15:11 0
Вест Хем готовий запропонувати дуже хороший контракт Паулу Фонсеці

Екс-коуч «Шахтаря» затребуваний на Туманному Альбіоні

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.