Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок англійської ліги
01.11.2023 21:30 – FT 3 : 1
Англія
| Оновлено 01 листопада 2023, 21:35
1034
0

Вест Гем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії

Поєдинок відбудеться 1 листопада о 21:30 за Києвом

| Оновлено 01 листопада 2023, 21:35
1034
0
Вест Гем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч 1/8 фіналу Кубка ліги Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

1 листопада на «Лондон Стедіум» пройде матч 1/8 фіналу Кубка Ліги Англії, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 21:30 за київським часом.

Вест Хем

Команда точно не шкодує, що кілька років тому її очолив Девід Моєс. Шотландець успішно доводить, що він даремно був деякими раніше записаний у збиті льотчики. Він мало не вивів своїх підопічних до Ліги чемпіонів, а потім минулої весни закінчили трофеєм, ще й міжнародний – англійці виграли Лігу конференцій. Зараз вдався цілком гідний старт, а Уорд-Проуз явно дав зрозуміти, що непогано підмінює дорого проданого саме в Арсенал Райса. Було розпочато з перемог Лігу Європи – спочатку у Бачка-Тополи, потім, навіть на виїзді – у Фрайбурга. Але минулий тиждень вийшов невдалим. У четвер поступилися Олімпіакосу. У чемпіонаті потужно стартували, з 10 очок у 4-х поєдинках. Але потім була одна перемога, і та над аутсайдером, Шеффілд Юнайтед. Навіть Евертону у минулому турі поступилися 0:1.

Арсенал

Клуб зміг минулого сезону капітально додати, ставши віце-чемпіоном країни. І на новий розіграш червоно-білі намагаються показати, що готові підтримувати на досягнутому рівні. Так, не обійшлося без осічки – у Лізі чемпіонів програли у Франції Лансу. Натомість у 3-му турі впоралися із Севільєю. Натомість на внутрішній арені виходить і далі не програвати. Щоправда, якщо Манчестер Сіті вдалося перемогти, нехай єдиний гол там був забитий з рикошетом. Але потім каноніри з проблемами за рахунок пари голів в останні чверть години вирвали нічию з сусідом - Челсі. А Шеффілд Юнайтед був розгромлений 5:0.

Статистика особистих зустрічей

Арсенал мав 3 перемоги поспіль у цьому варіанті дербі. Але у квітні Зінченко та компанія обмежилися лише нічиєю з молотобійцями.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу в цьому дербі гостей. Але з урахуванням максимальної мотивації канонірів, варто використовувати нульову фору (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.