Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 31 жовтня 2023, 20:37
4411
0

Розпочався продаж квитків на матч кваліфікації Євро-2024 Україна – Італія

Вирішальний матч відбору відбудеться 20 листопада у німецькому Леверкузені

| Оновлено 31 жовтня 2023, 20:37
4411
0
Розпочався продаж квитків на матч кваліфікації Євро-2024 Україна – Італія
УАФ

У вівторок, 31 жовтня стартував продаж квитків на кваліфікаційний матч чемпіонату Європи 2024 між національними збірними України та Італії. Поєдинок відбудеться 20 листопада в німецькому Леверкузені на «БайАрені», початок – о 20:45 за місцевим часом (21:45 – за київським часом).

Квитки можна буде придбати в декілька етапів.

  • Перший етап: 31 жовтня на сайті MTicket розпочався продаж квитків лише для українських уболівальників виключно за криптовалюту.
  • Другий етап: 2 листопада о 09:00 на сайті MTicket буде додано інші способи оплати, а продаж квитків на гру виключно для українських уболівальників триватиме до 7 листопада включно.
  • Третій етап: Із 8 листопада й до дня матчу квитки будуть у продажу для всіх уболівальників (включно з українцями) на платформі BayArena.

Також можна буде придбати квитки у VIP-зону. Вартість квитка у VIP-зону складатиме 290 євро + податки. Квитки у VIP-зону надаватимуть доступ до ресторану з їжею та напоями.

Усі вболівальники повинні пройти через системну верифікацію вболівальника при реєстрації та купівлі квитків. Верифікація відбувається шляхом перевірки IP-адреси, номеру мобільного телефона та банківської карти. Пріоритет під час продажу квитків надається українським уболівальникам з українською IP-адресою, українським номером телефона та банківською картою, яка зареєстрована за українською адресою.

Купити квитки можна на сайті MTicket.

Для придбання квитка необхідно:

  • обрати категорію квитка (вартість квитків стартує від 15-ти євро);
  • обрати кількість квитків (один уболівальник може придбати до чотирьох квитків);
  • внести всі необхідні коректні дані покупця латиницею;
  • зробити оплату.

Квитки надійдуть на вказану замовником електронну адресу. Їх можна буде роздрукувати у форматі А4 або завантажити на телефон.

Діти до шести років включно матимуть змогу потрапити на матч у супроводі батьків без квитків та без окремих місць. Квитки потрібно роздрукувати в хорошій якості або ж завантажити на телефон для швидкого зчитування штрих-коду при вході на стадіон.

Ворота стадіону буде відчинено за дві години до початку матчу. УАФ закликає підтримати національну збірну України, вдягати синьо-жовте вбрання та брати із собою дозволену патріотичну атрибутику.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.