Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 01 листопада 2023, 05:11
57048
8

Україна зазнала принизливої поразки від Чехії та вилетіла з ЧС-2023

На чемпіонаті світу 2023 з міні-футболу в ОАЕ завершився груповий раунд

| Оновлено 01 листопада 2023, 05:11
57048
8
Україна зазнала принизливої поразки від Чехії та вилетіла з ЧС-2023
WMF

30 жовтня о 19:00 відбувся поєдинок 3-го туру чемпіонату світу з міні-футболу, в якому збірна України зазнала нищівної поразки від команди Чехії (0:7).

Чемпіонат світу 2023 року проводиться на острові Аль-Марджан в еміраті Рас-ель-Хайма (ОАЕ) з 26 жовтня до 4 листопада. Збірна України виступала у групі C, де її суперниками були команди Алжиру, Таїланду, Чехії.

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

У першому турі Україна розгромила Алжир (9:1), а Таїланд поступився Чехії (0:6). У другий ігровий день Чехія знищила Алжир (8:1), а Україна сенсаційно поступилася Таїланду в ключовому матчі (0:2). У третьому турі Таїланд узяв гору над Алжиром (5:0).

30 жовтня збірна України провела останній матч групи проти Чехії, одного із фаворитів турніру. Українцям для виходу до плей-оф потрібна була лише перемога.

Однак чехи були на голову вищі за українців, які виступали не найсильнішим складом, і розгромили синьо-жовту команду. У першому таймі 4 м'ячі побували у воротах українців, а у другому – ще три. Команді Віталія Мельника не вдалося навіть забити гол престижу – розгромна поразка з рахунком 0:7.

До 1/8 фіналу вийшли по дві найкращі збірні з кожної із 8 груп. З групи C до плей-оф пробилися Чехія (9 очок) та Таїланд (6 очок). Збірні України (3 очки) та Алжиру (0) залишають турнір.

ЧС-2023 з міні-футболу

Рас-ель-Хайма (ОАЕ), 26 жовтня – 4 листопада

Група C

1-й тур

  • 26 жовтня. 17:30. Україна – Алжир – 9:1
  • 27 жовтня. 16:15. Чехія – Таїланд – 6:0

2-й тур

  • 28 жовтня. 09:15. Україна – Таїланд – 0:2
  • 28 жовтня. 21:15. Чехія – Алжир – 8:1

3-й тур

  • 30 жовтня. 16:30. Алжир – Таїланд – 0:5
  • 30 жовтня. 19:00. Чехія – Україна – 7:0

Голи: Денис Ланка, 6, 50, Єлінек, 7, Махачек, 16, Куделька, 25, Долечек, 27, Падера, 31.

Відеоогляд матчу

Підсумкове становище

  • 1. Чехія – 9 очок
  • 2. Таїланд – 6 очок
  • 3. Україна – 3 очки
  • 4. Алжир – 0 очок

Оцініть матеріал
(49)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ
Футбол | 01 травня 2024, 23:58 25
Все вирішиться у Парижі. Боруссія мінімально перемогла ПСЖ

У другому півфіналі ЛЧ сильнішою виявилася німецька команда, хоча парижани мали багато моментів

ЧС з хокею. Україна пропустила вперше на турнірі, але розгромила Іспанію
Хокей | 01 травня 2024, 14:43 8
ЧС з хокею. Україна пропустила вперше на турнірі, але розгромила Іспанію

Четвертий матч чемпіонату світу з хокею

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
После такого откровенного провала, руководство этой федерации должно в полном составе подать в отставку. То, что произошло - результат полной некомпетентности людей, которые взялись руководить мини-футболом, игрой, которая становится популярной в Украине. Но этого не понимают функционеры украинской федерации, которые создали закрытое общество друзей по интересам, куда посторонним практически попасть невозможно. Смотрю я на этих минщиков и сравниваю с ребятами, которые играют у нас в чемпионате и Кубке области ... И сравнение не в пользу наших сборников одевших футболки с гербом Украины... Вывод с этой бодяги напрашивается только один - пока не будет в Украине полноценного чемпионата с участием не только местечковых команд, непонятно по какому принципу туда попавших, но 100% не по спортивному принципу, не будет в составе федерации представителей всех областей Украины, не будет гласности в проводимых мероприятиях - результатов не дождемся.
Frank Pider
Боже, ну и клоуны жесть 
Vitason
С такой игрой правильно что улетели
mini.f
А куда смотрит Министерство молодежи и спорта Украины, со своим руководителем Гутцайтом? Кто давал этим пацанам разрешение на выезд с Украины? Или все они имеют "белые билеты"? Может СБУ следует заняться этим вопросом?  Одни на фронте жизни ложат, а эти , якобы футболисты, катаются в свое удовольствие и позорят наш украинский футбол. Нашей ОПГ УАФ эта команда триста лет не нужна, павелке в СИЗО не до них, костюченко не вылазит с Венгрии и Польши, за остальных вице-президентов вообще ничего не слышно и не видно... Короче - полный бардак.
P.S. И один вопрос интересный - если они поехали на эти соревнований без разрешения УАФ, то на каком основании они надели футболки сборной Украины? Или павелка ( или Демяненко)все-таки дал добро на эту поездку?
johndow
Та не судіть сильно) той бородатий дядько возить по всім недофутболам одних і тих самих людей, яких в ОАЕ не пустили, бо відіграли формально в іншому недофутболі нещодавно. То ж поїхали кум, сват і брат, і достойно зіграти не вийшло…
mayakovskiy1
Перепись клоунов в комментах поражает. У сборной минуснули весь состав перед чемпом. Реально весь. Играли любители. Каких результатов вы от них ждали?))