Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 12 листопада 2023, 02:34
61
0

Клуб TyLoo кваліфікувався у ESL Challenger Єнчепінг

Китайський склад обіграв TheMongolz у фіналі та забезпечив собі присутність у Швеції

| Оновлено 12 листопада 2023, 02:34
61
0
Клуб TyLoo кваліфікувався у ESL Challenger Єнчепінг
Twitter. TYLOO

TYLOO очолили кваліфікацію ESL Challenger Jönköping, здобувши перемогу з рахунком 2:1 над TheMongolz у гранд-фіналі, та забезпечили собі місце на турнірі з бай-іном $100 000, який пройде 24-26 листопада.

Перш ніж гранд-фінал досяг вирішальної карти після того, як TYLOO та The Mongolz легко забезпечили свої вибори на картах Nuke (13-7) та Mirage (6-13), але сильний старт атакуючої сторони дав китайській стороні перевагу на Overpass (13-10).

Перед гранд-фіналом обидві команди зустрілися у фіналі верхньої сітки із майже однаковими результатами. Ті ж карти були зіграні з однаковими результатами, і після рахунку 13-10 у вирішальному Overpass саме TYLOO виграв матч.

Китайсько-європейський мікс Rare Atom за участю Лава Шмідебранта та Адама Колора Домошлай посів третє місце, здобувши одну перемогу над Wings Up, у яких також є два європейці, Расмус Креаз Йоханссон та Домінік Blogg1s Яніта.

Кваліфікація TYLOO формує список із восьми команд для участі у заході, до якого також входять такі команди, як Monte, GamerLegion та Virtus.pro. Повний список команд виглядає так:

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.