Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
2033
2

Наполі – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 29 жовтня о 21:45 за Києвом

Наполі – Мілан. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 жовтня на «Стадіо Дієго Армандо Марадона» (Сан-Паоло) пройде матч 10-го туру Серії А, в якому «Наполі» зустрінеться з «Міланом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Наполі

Клуб рік тому серйозно оновив склад, але це не завадило, навіть допомогло сенсаційно виграти скудетто. Щоправда, це в першому колі партенопеї виглядали просто неймовірно, а в результаті до титулу буквально докотилися, за інерцією, за рахунок накопичених до весни очок і на тлі протистояння, що загострилося, між власником і вболівальниками. У результаті пішов навіть наставник, Спаллетті – заявив про бажання відпочити, а у результаті опинився у збірній. Його наступнику, Руді Гарсії, важко, і він був на межі відставки. У Лізі чемпіонів італійці спочатку вирвали перемогу на полі Браги, а потім прикро програли Реалу. Натомість у Берліні забили єдиний м'яч за 90 хвилин протистояння з Уніоном. У Серії А чергуються вдалі та провальні поєдинки. Але останнім часом перших більше, і примітно, що це збіглося із довгоочікуваним набором форми Кварацхелією. З Вероною в останньому турі Хвіча оформив дубль та забезпечив перемогу 3:1.

Мілан

Команда минулого сезону не зберегла скудетто. Більше того, вона б взагалі вилетіла за межі топ-4 Кальчо, якби не 10-очковий штраф для Ювентуса. Натомість у Лізі чемпіонів у россонері вийшов прорив: там вони дійшли до півфіналу. Зараз на євроарені не все виходить, там підопічні Стефано Піолі розпочали з нульових нічиїх, вдома з Ньюкаслом та у Дортмунді з Боруссією. А цього тижня їздили в Париж на матч з ПСЖ, отримавши 3 м'ячі у свої ворота. Натомість у Серії А, незважаючи на розгромну поразку, 1:5, з Інтером, червоно-чорні змогли вибратися в одноосібні лідери, вигравши решту поєдинків... До зустрічі з Ювентусом, де отримали єдиний м'яч від свого вихованця, Локателлі.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону у рамках Серії А клуби обмінялися виїзними перемогами. А в рамках чвертьфіналі Ліги чемпіонів міланезі виявилися сильнішими: 1:0 на Сан-Сіро, 1:1 у Неаполі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що партенопеї, які набирають обертів, мають хороші шанси на успіх. Але, швидше, поки варто вибрати прагматичний тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,86).

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині
Футбол | 01 травня 2024, 00:36 0
Анчелотті зізнався, чому замінив суперзірку Реала на 75-й хвилині

Лука Модрич вийшов замість Джуда Беллінгема у матчі проти «Баварії» (2:2)

Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів
Футбол | 30 квітня 2024, 19:00 11
Баварія – Реал. Прогноз і анонс на матч півфіналу Ліги чемпіонів

Справжня класика європейського клубного футболу

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Цей матч можна навіть і подивитися.
Remark
Гол в першому та ТБ2 загальний в матчі.