Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
|
1518
0

Інтер – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 29 жовтня о 19:00 за Києвом

Інтер – Рома. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 жовтня на «Джузеппе Меацца» пройде матч 10-го туру Серії А, в якому «Інтер» зустрінеться з «Ромою». Старт поєдинку заплановано на 19:00 за київським часом.

Інтер

Команда за Симоне Індзагі показує непоганий рівень. У тому числі й минулого сезону: знову виграли Суперкубок і кубок Італії, і дійшли до фіналу Ліги чемпіонів. Ось тільки низка провідних футболістів тієї обойми, від Онана до Джеко, покинули проект. Але навіть оновлений колектив досягає непоганих результатів. Новий раунд на євроарені розпочався з нічиєї, вирваної у Сан-Себастьяні проти Реал Сосьєдада, після чого дотиснули вдома Бенфіку. Цього тижня була домашня зустріч із Ред Буллом, який не без проблем, 2:1, обіграли. У Кальчо вдалося стартувати з 5 перемог, у тому числі 5:1 у дербі з Міланом. Але з кінця вересня почалися проблеми: 1:2 вдома із Сассуоло, 2:2 там же з Болоньєю. Втім, після паузи на ігри збірних вдалося розгромити на виїзді Торіно, а Лаутаро Мартінес забив свій уже 11-й гол у цьому Кальчо.

Рома

Клуб запросив Жозе Моурінью ще 2021-го року. Зрозумілою була мета сторін: вовки вірили, що нарешті вдасться додати, і повернутися до Ліги чемпіонів, а Особливий мав намір в Італії повернути собі статус топ-тренера. Але поки що не виходить, більше того, якщо позаминулого року була хоча б перемога в Лізі конференцій і прогрес у Серії А, але в 2022/2023 джалороссі втратили позиції на внутрішній арені і поступилися у фіналі Ліги Європи. Наставника і після цього не звільнили, але новий сезон розпочався провально: 1 очко у 3-х турах, єдина перемога та 5 очок після 6. І лише у Лізі Європи італійці були непогані. Здавалося, відставка неминуча, але в жовтні вдалося послідовно обіграти Фрозіноне з Кальярі, як мінімум, відклавши прощання.

Статистика особистих зустрічей

5 із 6 крайніх матчів вигравали нерадзуррі. З іншого боку, минулого сезону в Мілані джалороссі змогли оформити 2:1, і це була їхня перша перемога в очних дуелях з 2017-го року.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять в успіх вовків на виїзді. Погодимося і, нічого не вигадуючи, поставимо на перемогу господарів арени (коефіцієнт – 1,64).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ВІДЕО. Що наробив голкіпер? Роналду забив гол із розвороту у порожні ворота
Футбол | 01 травня 2024, 21:27 0
ВІДЕО. Що наробив голкіпер? Роналду забив гол із розвороту у порожні ворота

1 травня Аль-Наср грає проти Аль-Халіджа у півфіналі Кубка Саудівської Аравії

Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем
Футбол | 01 травня 2024, 15:01 30
Феєрія новачка. Шахтар у Києві ефектно розібрався з Чорноморцем

Марлон Гомес оформив одразу три голи в першому матчі в стартовому складі за донецький клуб

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.