Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
866
0

Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 29 жовтня о 16:00 за Києвом

Ліверпуль – Ноттінгем Форест. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 жовтня на «Енфілді» пройде матч 10-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Ноттінгем Форест». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Ліверпуль

Команда минулого сезону впала з 2-го місця на 5-те. У результаті вона зараз змушена залишатися без Ліги чемпіонів, де за Клоппа неодноразово добиралися до фіналу (і навіть раз брали Вухатого). Поки що червоні змушені обмежитися Лігою Європи, де, зокрема й із Тулузою у четвер, віддуваються переважно дублери. Основа ж, яку змогли поглибити цікавими підписаннями цього літа, веде боротьбу в АПЛ, де багато що виходить. Програли на стартовому відрізку тільки Тоттенхему, та й то в умовах страшних помилок арбітрів, яким не допоміг навіть VAR. Також губилися очки з Челсі, ще у стартовому турі та нещодавно з Брайтоном, від якого пропустили на 78-й хвилині на 2:2. Але решта поєдинків приносили перемоги, часто вольові. А минулими вихідними в дербі вийшло в кінцівці дотиснути Евертон, що залишився вдесятьох, у дербі.

Ноттінгем Форест

Клуб вважається легендою через те, що свого часу зумів двічі поспіль перемогти у Кубку європейських чемпіонів. Але це було давно, а весь початок нинішнього століття провели не вище за Чемпіоншип. Лише 2022-го року, і то через стикові поєдинки, лісники нарешті пробилися до Прем'єр-Ліги. Мало хто вірив, що в них вийде закріпитися там, а велика кількість новачків, здавалося, все робило тільки гірше. Але Стів Купер виявився досить компетентним, щоб зліпити боєздатний колектив, що набрав достатньо для виживання очок. У новому сезоні були вже перемоги із Шеффілд Юнайтед і навіть Челсі. А 4 з 5 крайніх турів приносили нічиї, щоправда, з Лутоном після паузи на ігри збірних, ведучи 2:0 після дубля Вуда, втратили перемогу через голи, пропущені в останні 10 хвилин.

Статистика особистих зустрічей

Ліверпуль має закономірну перевагу в очних поєдинках. Але минулого сезону, повернувшись до АПЛ, лісники змогли обмінятися перемогами з грандом.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені у перемозі червоних. Вони явно сильніші за гостей, так що можна ставити на їхню перемогу при форі -1,5 гола (коефіцієнт - 1,71).

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини
Футбол | 27 квітня 2024, 00:59 9
Лунін з агентом розлютилися на Анчелотті. Стали відомі причини

Український воротар залишився у запасі в останньому матчі

Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку
Футбол | 26 квітня 2024, 21:16 27
Договірний матч в українському футболі? В УАФ розпочали офіційну перевірку

26 квітня Металіст обіграв Кремінь 2:1 у 6-му турі Першої ліги у Групі вильоту

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.