Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
699
0

Вест Хем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 29 жовтня о 15:00 за Києвом

Вест Хем – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

29 жовтня на «Лондон Стедіум» пройде матч 10-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Вест Хем» зустрінеться з «Евертоном». Старт поєдинку заплановано на 16:00 за київським часом.

Вест Хем

Команда змогла гідно завершити непростий минулий сезон, підтягнувшись в АПЛ і, головне, вигравши перший за багато десятиліть трофей у вигляді перемоги у Лізі конференцій. Так, після цього пішов Райс, але за Деклана отримали непогані гроші та й Влашичу зі Скамаккою далеко не безкоштовно знайшли нові клуби. У результаті молотобійці, витративши отримані гроші на непоганих новачків, змогли бадьоро розпочати новий розіграш. Вони й у Лізі Європи брали перемоги, спочатку з Бачкою-Тополою, потім, на виїзді, із Фрайбургом. У четвер там же грали з Олімпіакосом, поступившись 1:2 у Піреї. Паралельно гідно розпочинали і розіграш у Прем'єр-Лізі, виграючи половину матчів. Щоправда, з Астон Віллою був провал у вигляді 1:4.

Евертон

Клуб займається вже досить звичною справою. Ось уже не перший рік завдання для синіх зводяться до боротьби за виживання. У 2022/2023 Миколенко та компанія забезпечили собі прописку буквально в останній момент, у 38-му турі. Цього досяг уже нинішній наставник, Шон Дайш. Вірили, що його досвід, набутий у Бернлі, дозволить поступово прогресувати на новому місці. Але поки що ірискам і зараз дуже складно. Так, у Кубку Ліги перемогли, зокрема, і Астон Віллу. А в Прем'єр-Лізі було 3 поразки поспіль і 1 очко у 5 матчах на старті. Начебто ближче до середини осені вдалося додати, команда виграла і у Брентфорда, і у Борнмута. І непогано начебто виглядала у дербі з Ліверпулем. Але, залишившись вдесятьох вже наприкінці 1-го тайму, в результаті поступились червоним 0:2.

Статистика особистих зустрічей

Хаммерс виграли у 3-х із 4-х останніх очних поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори скептично оцінюють шанси гостей просто не програти. Рекомендуємо ставити на те, що молотобійці зможуть нарешті знову порадувати своїх уболівальників перемогою у матчі (коефіцієнт – 2,13).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію
Футбол | 01 травня 2024, 18:35 6
«Чого ти іржеш?». Мілевський невдало розпочав прес-конференцію

Артем переплутав назву своєї команди

Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»
Теніс | 02 травня 2024, 07:51 6
Еліна СВІТОЛІНА: «Моє рідне місто Одеса під атаками вже багато днів»

Перша ракетка України розповіла про важливість роботи свого благодійного фонду

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.