Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:51
9889
25

Неймовірний Беллінгем. Реал в Ель Класіко вирвав перемогу у Барселони

Англієць забив два голи у другому таймі

| Оновлено 28 жовтня 2023, 22:51
9889
25
Неймовірний Беллінгем. Реал в Ель Класіко вирвав перемогу у Барселони

У суботу, 28 жовтня, відбувся матч 11 туру чемпіонату Іспанії з футболу «Барселона» приймала мадридський «Реал». Команди грали на «Естадіо Олімпіко» в Барселоні.

Господарі поля швидко відкрили рахунок. На шостій хвилині Гюндоган намагався обігратися в стіночку з Ферраном Торресом. Передачу Торреса перехопили, але Гюндоган доборовся, заволодів м'ячем, який у підкаті намагався вибити Алаба, увійшов до штрафного майданчика та точно пробив - м'яч пролетів під ногою Кепи. Це перший гол Гюндогана у складі «Барселони».

twitter.com/FCBarcelona

Команди у першому таймі діяли у невисокому темпі. Більшу частину часу м’яч знаходився в центральній зоні поля. Гравці «Барси» та «Реала» подовгу контролювали м’яч, шукаючи шляхи до воріт один одного. Краще атакувала, а також контратакувала «Барселона». Багато моментів вона не мала, але забити вдруге могла. На 16-й хвилині синьо-гранатові відібрали м'яч поблизу штрафного майданчика мадридців, і той опинився у Ферміна. Молодий гравець завдав удару приблизно з 10 метрів - м'яч влучив у стійку!

Голкіперу «Барселони» тер Штегену у першому таймі не довелося серйозно вступати у гру. Причина – мадридці не могли подолати оборону каталонців. Підопічні Хаві не давали простору опонентам і уважно грали проти лідерів атаки – Беллінгема, Родріго та Вінісіуса. Це тріо фактично було виключено з гри.

У другій половині зустрічі перебіг подій на полі суттєво змінився. Підопічні Карло Анчелотті заграли швидше. Тиск на ворота «Барселони» зростав з кожною хвилиною. Непомітно для себе каталонці опинилися притиснутими до своїх воріт. Гравці «Реала» почали влучати в площину воріт – перший такий удар стався на 58-й хвилині, коли тер Штеген у падінні забрав м’яч до рук після дальньої спроби Крооса.

На 68-й хвилині «Реал» зрівняв рахунок. Під час тривалого розіграшу стандартного положення Гаві боровся з суперником, від нього м'яч відлетів за межі штрафного майданчика. Беллігнем пробив з ходу приблизно з 25 метрів – удар вийшов дуже потужним, і м’яч на великій швидкості влетів майже у «дев’ятку» воріт тер Штегена.

twitter.com/realmadrid

«Реал» продовжував володіти ініціативою та створювати небезпечні моменти. Гравці «Барселони» після пропущеного голу дещо знітилися, атакували мало. Розв’язка у грі настала вже у компенсований арбітром час. Карвахаль прострілив у штрафний майданчик, м’яч влучив у ногу Модричу, від нього полетів далі на Беллінгема, який з близької відстані переправив м’яч у ворота. Модрич відзначився курйозною гольовою передачею у своєму 500-му матчі за мадридський «Реал».

«Барселона» зазнала першої поразки у поточному розіграші Ла Ліги. За підсумками 11-го туру синьо-гранатові можуть опуститися з 3-го на 4-те місце, якщо мадридський «Атлетіко» переможе «Алавес». «Реал» продовжить лідирувати у чемпіонаті, випереджаючи за додатковими показниками «Жирону».

Чемпіонат Іспанії з футболу. 11-й тур.

«Барселона» – «Реал» – 1:2

Голи: Гюндоган (6) - Беллінгем (68, 90+2).

Попередження: Фермін Лопес (17), Ферран Торрес (45+2) - Карвахаль (61).

«Барселона»: тер Штеген, Канселу (Ямаль, 76), Араухо, Крістенсен, Іньїго Мартінес, Бальде, Фермін Лопес (Ромеу, 72), Гаві, Гюндоган, Ферран Торрес (Левандовський, 61), Фелікс (Рафінья, 76).

«Реал»: Кепа Аррісабалага, Карвахаль, Алаба, Рюдігер, Менді (Камавінга, 52), Вальверде, Тчуамені, Беллінгем, Кроос (Модрич, 63), Родріго (Хоселу, 63), Вінісіус.

Олімпійський стадіон (Барселона)

БАРСЕЛОНА – РЕАЛ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(74)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Болела
Нічийна гра по справедливості. Але футбольний Бог і Беллінгем були сьогодні за Реал. Хороший матч. 
Иван Качура
Браво Джуд 👏 буду вболівати за Англію на євро, пора вже з цим поколінням щось виграти. 
Микола Захарченко
Мабуть у Беллінгема хтось з родичів є шаманом вуду - людина забиває майже з нічого... Гра була цілком рівна , виграв той хто краще реалізував свої моменти . Здавалось , що це буденна гра для обох команд , накалу попередніх битв не відчувалось .
antt
Дійсно Барселона погано готувалася до гри з реалом в грі із шахтарем. Сьогодні жовті картки одержали ті що забивали голи шахтарю. Після такої економія сил їм вистачило сил лише на картки.
luceorius
 Якщо Беллінгем так гратиме протягом всього сезону, то з приводу володаря ЗМ та ЗБ
питань не буде. Та й збірна Англії реально претендуватиме на звання ЧЄ. 
Ігор Крава
Тащер ,що сказати. Напевно, дійсно його команда, в Боруссії аж прям настільки не феєрив
Умник
10 мячей. Просто топище.
Браво Короли
Александр Марков
Плохо Барса С Шахтой силы экономила .
Mac_Gyver
Спорт.юа, там новое интервью Андрея Соломатина вышло. Воюющего в "СВО" против Украины. Очень интересное и показательное. Бывший игрок "Оболони", к слову. Предлагает расстреливать выехавших из россии. Критерием "победы" считает свою прогулку по Одессе, Киеву и... Варшаве. Сделайте эту мZь известной широкому кругу.
Алекс 19
Теперь барса на шахтере отыграется 
AutumnBridge
Почти как Мудрик.  В смысле тоже из какого то Стоурбриджа.)