Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 12:42
261
0

Андрій ПОНЄДЄЛЬНІК: «Ми одне ціле, колектив дуже дружній і це наш козир»

Півзахисник «Кривбаса» – про майбутній матч проти «Дніпра-1» та нинішній сезон

| Оновлено 28 жовтня 2023, 12:42
261
0
Андрій ПОНЄДЄЛЬНІК: «Ми одне ціле, колектив дуже дружній і це наш козир»
УПЛ. Андрій Понєдєльнік

Півзахисник криворізького «Кривбаса» Андрій Понєдєльнік поділився думками про майбутній матч проти «Дніпра-1» та виступи своєї команди в нинішньому сезоні.

– Андрію, попереду матч проти «Дніпра-1», який набрав солідний хід. Що можеш сказати про цього суперника, як нейтралізувати його сильні сторони?

– Це дуже збалансована команда із високим рівнем дисципліни. У кожної команди є як сильні, так і слабкі якості. У нас було достатньо днів, щоб детально розібрати суперника. Ми налаштовані на дуже серйозний бій.

– Цього сезону ваша команда стала приємною несподіванкою для багатьох. Чи відчуваєте ви інший настрій суперників на вас, враховуючи ваш поточний успіх?

– Я вважаю, що наша команда рухається у правильному напрямку. Ми розвиваємося щодня, не стоїмо на місці, як тактично, так і функціонально. Для цього дуже багато зусиль докладає наш тренерський штаб. Зараз ми одне ціле, колектив дуже дружній і це наш козир. На тренуваннях у нас здорова конкуренція, а під час матчів ми всі один за одного. Щодо настрою суперників, то ми про це взагалі не думаємо. Те, як налаштовуються на нас інші команди — це їхня справа. Ми ж однаково підходимо до кожного суперника, будь це «Верес», чи «Дніпро-1», чи «Шахтар». Немає різниці. Для нас головне - 3 залікових пункти після фінального свистка.

– У «Кривбаса» чимало новачків, як пройшов процес їхньої адаптації? Чи звертаються легіонери по поради, як футбольні, так і побутові?

– Повторюсь: ми є одна команда, всі — сім’я. Кожен легіонер або новачок, який знаходиться в команді, не відчуває себе не у своїй тарілці. Ми допомагаємо кожному швидше адаптуватися в наш колектив. Як тільки виникають якісь питання у новачків, ми з радістю допомагаємо їм у вирішенні. Я думаю, що вони задоволені у нашому колективі. Адаптація у легіонерів проходить дуже швидко. На мою думку, гумор — найкращий спосіб полегшити адаптацію, а у нас з цим проблем взагалі немає.

– Поточний чемпіонат вражає нестабільністю звичних для нас лідерів. Як би ти пояснив цей феномен?

– Нестабільність звичних лідерів -– тепер лише справа цих команд. Не знаю, що є причиною, ми зосереджені на своїх результатах у цьому чемпіонаті, а на проблеми інших клубів не звертаємо увагу.

– Разом із Дмитром Хомченовським ти записав пісню. Як це відбувалося?

– Так, якщо ви цікавилися, то знаєте, що це вже наш другий трек, який називається «Називайте нас Бандерами». Ми з Дімою часто спілкуємося про музику, і коли маємо вільний від футболу час, то він написав біт, а я написав та начитав текст. Писав, як тільки приходило натхнення. Зараз ми також працюємо над новим треком, можливо, він вийде, можливо, ні. Але це таке хобі, щоб трохи поліпшити настрій, внести в життя щось новеньке.

Нагадаємо, що матч між «Кривбасом» та «Дніпром-1» відбудеться сьогодні, 28 жовтня, та розпочнеться о 13:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 01:00 2
Став відомий перший клуб, який вийшов із Чемпіоншипа в АПЛ 2024/25

«Лестер» повернеться в елітний дивізіон Англії, «лиси» гарантували як мінімум 2-ге місце

Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ
Футбол | 27 квітня 2024, 22:13 1
Став відомий перший клуб, який вилетів з АПЛ

«Шеффілд Юнайтед» вилетів з АПЛ після одного сезону в лізі

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.