Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 11:43
751
0

Мирон МАРКЕВИЧ: «Усвідомлюємо важливість матчу з Металістом»

Головний тренер «Карпат» – про майбутній матч проти «Металіста»

| Оновлено 28 жовтня 2023, 11:43
751
0
Мирон МАРКЕВИЧ: «Усвідомлюємо важливість матчу з Металістом»
ФК Карпати. Мирон Маркевич

Головний тренер львівських «Карпат» Мирон Маркевич поділився думками напередодні матчу Першої ліги проти харківського «Металіста».

«Перемога над нашим прямим конкурентом «Нивою» з Бузової була потрібна команді, це був хороший матч. Зараз ми працюємо над тим, щоб гравці не розслабилися і не вийшли на недільний поєдинок з таким настроєм, ніби ми вже заздалегідь виграли. Це зараз основне завдання. Зрештою, хлопці самі розуміють, що розслаблятися не можна.

У минулому турі «Металіст» зіграв внічию з тернопільською «Нивою». Там була рівна гра, хоча харків’яни навіть мали перевагу. Це молода та амбіційна команда з багатьма юними футболістами. Звичайно, що їм ще важкувато грати на рівні з дорослими, але вони прогресують і це помітно. Готуємось у звичному режимі до поєдинку та усвідомлюємо його важливість.

Нам не допоможуть дискваліфіковані Тимофій Сухар і Артур Рябов – вони пропускатимуть цей тур. Замість них гратимуть інші футболісти, але я не думаю, що це серйозно вплине на ігрову схему «Карпат». У нас є хороші футболісти, маємо якісну заміну. Бачив гру Богдана Векляка, Артура Шаха та Кирила Матвєєва за «Карпати-2», тож думаю, що Шах вже на підході. Тренерський штаб шукатиме можливість залучати Артура в основний склад.

Думаю, що у нашій групі до останнього туру триватиме запекла боротьба за п’ятірку між кількома претендентами. У нас попереду дуже непрості матчі, ми гратимемо проти команд, які борються за топ-5. У паралельній групі, як на мене, майже все зрозуміло. А от у нашій групі інтрига житиме до кінця», – сказав Маркевич.

Зазначимо, що Мирон Маркевич працював головним тренером «Металіста» майже десять років – з 2005-го по 2014-й рік.

Нагадаємо, що зустріч між «Карпатами» та «Металістом» пройде в неділю, 29 жовтня, у Львові, на стадіоні «Україна» та розпочнеться о 12:00.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.