Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Джерело: Magisk перейшов у Falcons

Данець приєднався до нової організації

Джерело: Magisk перейшов у Falcons
Twitter. Magisk

Чутки навколо Falcons циркулювали з того часу, як нині колишній тренер Vitality Денні ⁠zonic⁠ Соренсен і керівник відділу виступів Ларс Робл повідомили, що вони збираються перейти в саудівську організацію в листопаді.

Одним із найсильніших чуток було те, що Еміль Magisk⁠ Рейф приєднається до zonic у своєму новому починанні, що зробить його третьою організацією, де вони будуть разом після перемоги на мейджорах як в Astralis, так і в Vitality.

HLTV стало відомо, що Magisk справді приєднається до Falcons, які прагнуть створити суперкоманду за наказом Zonic у 2024 році. Колишній французький гравець і стример Себастьєн KRL⁠ Перес, який також брав участь в останньому подкасті HLTV Confirmed, говорить з приводу ростерманії, що триває, сказав, що «Magisk, напевно, буде першим ходом, першим офіційним ходом».

У шоу також було сказано, що Falcons переслідують Ніколу NiKo⁠ Ковача та Марка ⁠Snappi⁠ Пфайффера, що HLTV може підтвердити, але переговори все ще продовжуються, і жодних угод поки що не досягнуто. Ілля ⁠m0NESY⁠ Осипов також може опинитися в орбіті команди, оскільки він хотів би продовжити гру зі своїм одноклубником-суперзіркою з Боснії.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.