Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 жовтня 2023, 00:12
2187
0

БЛІЗНІЧЕНКО: «Поворознюк показав лише те, на чому було вигідно хайпанути»

Півзахисник «Вереса» – про перебування в команді блогера Дмитра Поворознюка

| Оновлено 28 жовтня 2023, 00:12
2187
0
БЛІЗНІЧЕНКО: «Поворознюк показав лише те, на чому було вигідно хайпанути»
ФК Верес. Андрій Блізніченко

Півзахисник рівненського «Вереса» Андрій Блізніченко розповів про перебування в команді блогера Дмитра Поворознюка.

– У минулому сезоні ви застали в команді зйомки вищезгаданого серіалу Футболіст Дмитра Поворознюка. Як сприймали цю медійну історію?

– Це прикольна ідея зняти серіал про команду. Тепер у кожному місті, де ти з’являєшся, люди тебе впізнають та вітають. Однак у деяких випадках Дмитра та людей, які з ним працювали, я відверто не розумів.

– Що ви маєте на увазі?

– Бували моменти, які непотрібно було знімати, а вони показували це на всю країну. Це стосується і тренерів, і футболістів. Особисто я давав йому інтерв’ю, коли прийшов до команди. Ми відзняли півтори чи дві години матеріалу. Більшість з того, що я сказав, Дмитро чомусь вирізав. Він вставив у серію тільки те, на чому йому було вигідно, як то кажуть, «хайпанути». Я йому потім казав: «Діма, це некрасиво. Ти понарізав так, що люди подумають, що я приїхав із зайвою вагою 180 кг. Типу ходить тут якийсь круглий адміністратор… Нащо це було робити?». Він все зрозумів, і в підсумку ми потисли один одному руки. Все завершилося нормально. Просто така історія була не лише зі мною, а з багатьма. Я розумію, звичайно, що для збільшення переглядів серіалу йому потрібні були якісь гучні історії, однак навіщо ж ображати футболістів та тренерів? Тим паче якщо ти нібито з ними в одній команді. Але це вже все у минулому. У будь-якому випадку, серіал Дмитра приніс більше користі та позитиву для команди та клубу.

– Клуб якось втручався у творчій процес Поворознюка?

– Ні. В нього був повний карт-бланш в цьому плані. Ніхто не міг заборонити йому нічого знімати. Лише один раз під кінець сезону, коли в нас були серйозні проблеми із результатами, Вірт попросив не знімати. Тиждень ми провели без камер.

– У перші сезони серіалу, коли команда ще грала в Першій лізі, Поворознюк більше знімав серіал про себе: участь у тренуваннях команди, матчах, побуті. Однак вже після виходу «Вереса» в УПЛ, його у серіях стало набагато менше. Наскільки він реально був залучений до команди, коли ви вже стали гравцем клубу з Рівного?

– За пів року він, можливо, на зборах провів декілька тренувань, і ще декілька ‒ по ходу сезону. Такого, щоб він проводив повноцінний тижневий цикл разом із нами, при мені вже не було.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.