Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 27 жовтня 2023, 23:21
9945
4

Віце-чемпіонів світу з socca з України не допустили на ЧС з міні-футболу

Це рішення значно послабило синьо-жовту команду

| Оновлено 27 жовтня 2023, 23:21
9945
4
Віце-чемпіонів світу з socca з України не допустили на ЧС з міні-футболу
Суспільне

Віце-чемпіонів світу зі socca зі збірної України не допустили на ЧС-2023 з міні-футболу в ОАЕ.

Таке рішення, яке стосується всіх збірних, ухвалили організатори турніру за якийсь час до початку. Це значно послабило синьо-жовту збірну.

Всі найяскравіші моменти доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

Чемпіонат світу з міні-футболу проводиться на острові Аль-Марджан в еміраті Рас-ель-Хайма (ОАЕ) з 26 жовтня до 4 листопада.

26 жовтня у матчі 1-го туру чемпіонату світу з міні-футболу збірна України розгромила команду Алжиру (9:1). Далі у групі C Україна зіграє проти Таїланду (28 жовтня) та Чехії (30 жовтня). До 1/8 фіналу вийдуть по дві найкращі збірні з кожної із 8 груп.

До синьо-жовтої команди увійшли українці з команди Динамо (Дубай), представники чемпіонату Дубая, воротар із пляжного футболу Олександр Пославський, а також Ігор Кострома, Дмитро Бровко, плюс 5 гравців із чемпіонату Чехії, які мають українське громадянство. Команду очолив Віталій Мельник.

На жаль, за новими правилами WMF, на ЧС-2023 з міні-футболу не можуть брати участь гравці, які брали участь у чемпіонаті світу 2023 з socca в німецькому Ессені, де українська команда взяла срібні медалі, поступившись у фіналі з буллітів Казахстану.

За бортом турніру в ОАЕ залишилися такі відомі українські гравці, призери ЧС-2023 з socca: Олександр Колесников, Андрій Мельник, Михайло Пухаль, Андрій Цопа, Сергій Кучук, Максим Литвинов, Денис Сандецький, Святослав Марканич, Володимир Удовиченко, Микола Кодацький та інші.

Оцініть матеріал
(52)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Все  правильно, нельзя работать на два базара, тем более, что это две конкурирующие между собой организации. Это давно было прописано в регламентирующих документах , но наши не удосужились сделать перевод. Кстати, помните историю с участием нашей команды в ЧМ по мини-футболу в Австралии? Тогда наше руководство  элементарно не знало законов этой страны, что привело к тому, что половине команды не выдали визы.. Сейчас та же история.... И вообще, наши федерации по мини-футболу и sоccа - сугубо местечковые организации закрытого типа, чужих туда не допускают, чемпионаты Украины - полная профанация, только свои команды, хорошему игроку не из ближнего круга, попасть в сборную просто не реально....
upalic
Чому не пустили? Сказали "А", скажить і "Б"! Це по положенню, чи як?