Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 27 жовтня 2023, 05:14
768
0

Жозе МОУРІНЬО: «Лукаку забиває скрізь і у кожному турнірі»

Головний тренер «Роми» прокоментував перемогу в матчі ЛЄ над «Славією»

| Оновлено 27 жовтня 2023, 05:14
768
0
Жозе МОУРІНЬО: «Лукаку забиває скрізь і у кожному турнірі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Моуриньо и Лукаку

Головний тренер «Роми» Жозе Моуріньо прокоментував перемогу в матчі 3-го туру Ліги Європи проти «Славії» із Праги (2:0):

«Пресинг був способом уникнути їхньої манери гри. І ми добре впоралися з цим у першому таймі. У другій половині енергія та інтенсивність впали. У нас є гравці, які грають щохвилини, і інтенсивність явно впала. Славія грала на нашій половині поля, але нам постійно вдавалося контролювати ситуацію.

Ель-Шаараві грає скрізь. Він дуже корисний гравець для нас, він важливий у команді із деякими проблемами. «Славія», мабуть, думала, що Белотті міг зіграти. Лукаку? Він забиває скрізь та у кожному турнірі. Коли він на нашому боці, ми маємо більше шансів на перемогу».

Джанлука Манчіні, захисник «Роми»:

«У нас був хороший підхід, ми знали, що на кону стояли три важливі очки, це була особиста зустріч. Все пройшло добре, ми контролювали гру, особливо у першому таймі, а у другому наполовину ми знизили тиск та якість, але головне було перемогти.

Ця команда має якісних і відмінних гравців, але в рішучості ніколи не повинно бути браку. Ми маємо кинути всі сили на подолання перешкод. Нам треба продовжувати так само».

Едоардо Бове, півзахисник Роми:

«Я дуже задоволений голом та підходом команди, це було те, що нам потрібно було зробити. Ми залишалися компактними, згуртованими та показали відмінну гру. Було дуже важливо перемогти сьогодні, бо ми на першому місці у групі. Вперше я забив такий швидкий гол, і маю сказати, що це дуже приємне почуття».

Стефан Ель-Шаараві, нападник «Роми»:

«Лукаку – чудовий нападник, і приємно грати із такими форвардами. Ми могли завершити гру вже у першому таймі, забивши ще кілька голів. Але загалом ми задоволені грою. У скрутні моменти ми – команда, ми не губимося, аналізуємо помилки, щоб не робити їх знову. Нашою силою завжди була команда. Ми аналізували матчі, наразі є ще багато роботи.

Це було те, що ми мали на увазі і чого хотів тренер. Ми хотіли від початку дати зрозуміти, що зможемо виграти. Ми забивали голи та добре вели весь матч. Ми хотіли, щоб ця перемога залишила нас на вершині групи, і ми забезпечили послідовність наших результатів. Ми задоволені грою та перемогою.

Індржих Трпішовськи, головний тренер «Славії» Прага:

«Рома» показала свої технічні якості. Ми погано грали у перші 15 хвилин першого тайму, пропустили два голи, втрачали м'яч, зіграли погано. У другому таймі ми добре розпочали, але «Рома» має гарний захист, і вони намагалися скористатися нашими помилками. Ми намагалися забити, але вони нам не дозволили. Я вважаю, що перемога «Роми» – цілком заслужена. Для нас це був чудовий урок, як грати у чудовий футбол і чого нам не вистачає для перемоги».

Події матчу

17’
ГОЛ ! М'яч забив Ромелу Лукаку (Рома).
1’
ГОЛ ! М'яч забив Едоардо Бове (Рома).
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.