Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1367
0

Арсенал – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 жовтня о 17:00 за Києвом

Арсенал – Шеффілд Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

28 жовтня на «Емірейтс» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Арсенал» зустрінеться з «Шеффілд Юнайтед». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Арсенал

Команда видала справжній прорив минулого сезону. Нехай навіть була ложка дьогтю у вигляді того, що серією поразок у середині весни самі каноніри відмовилися від боротьби за титул. Але все ж таки віце-чемпіонство після років животіння, неможливості повернутися до квартету лідерів АПЛ, стало справжнім успіхом Мікеля Артети. І не дивно, що після цього влітку йому купили низку недешевих новачків, на чолі з Райсом. У результаті Зінченко та компанія бадьоро стартували, програвши до середини осені лише одного разу, у Лізі чемпіонів, Лансу. Але в АПЛ вдавалося стабільно набирати очки і навіть виграли у Манчестер Сіті (а раніше, перемігши його за пенальті, взяли Суперкубок Англії). Останнім часом вдалося вирвати нічию з Челсі, хоча програвали 0:2. А у вівторок здобули важливу перемогу в єврокубку над Севільєю.

Шеффілд Юнайтед

Клуб уже вибирався до АПЛ, 2019-го року. Тоді вдалося провести там два сезони поспіль - потужний перший і класичний другий, провальний, зі звільненням героя прогресу, Уайлдера. Адже Кріс починав піднімати підопічних у Лізі 1... Нове піднесення пов'язане з ім'ям іншого менеджера, Хеккінгботтома. Пол в 2022-му році програв зі своїми підопічними стикові поєдинки, але в наступному циклі клинки були другими - тільки Бернлі в Чемпіоншипі був сильнішим. Але на вищому рівні новачок відверто слабкий і не конкурентний - він навіть у Кубку Ліги поступився скромному Лінкольн Сіті, а в АПЛ тільки з Евертоном була нічия, 2:2, при поразці у всіх інших поєдинках. Не дивно, що з Манчестер Юнайтед було 1:2.

Статистика особистих зустрічей

У канонірів, звичайно ж, явна перевага у очному протистоянні. У тому числі, вони обіграли суперника у всіх трьох крайніх поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори сперечаються лише про те, наскільки впевнено виграють каноніри. Ставимо на них при форі -2,0 голів (коефіцієнт - 1,615).

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.