Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
3052
0

Челсі – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 28 жовтня о 14:30 за Києвом

Челсі – Брентфорд. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Рахім Стерлінг та Михайло Мудрик

28 жовтня на «Стемфорд Брідж» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Челсі» зустрінеться з «Брентфордом». Старт поєдинку заплановано на 14:30 за київським часом.

Челсі

Клуб, здавалося, просто не міг не додати минулого сезону. Тоді фіналіст Ліги чемпіонів-2021 закінчив лише дванадцятим в АПЛ. І, показуючи бажання вчитися на помилках, запросили топ-менеджера, Почеттіно, заодно змінивши склад (можливо, при цьому серйозно захопившись, дуже багато й пішло, і прийшло, в тому числі за рекордні гроші). Але довгий час відверто мало що виходило, і Мудрик і компанія знову бовталися в нижній частині турнірної таблиці. Примітно, що саме з голу Михайла розпочалася довгоочікувана перемога у Прем'єр-Лізі над Фулхемом. Щоправда, до цього обіграли Брайтон у Кубку Ліги. Потім взагалі впоралися розгромно з Бернлі, перемігши 4:1. Після паузи було дербі з Арсеналом. І, з одного боку, повели у 2 м'ячі, з неймовірним голом українця, але в останні чверть години дали супернику вирвати нічию.

Брентфорд

Команда не так давно, 2 роки тому піднялася вперше в Прем'єр-Лігу - так, вона грала раніше в елітному дивізіоні Великобританії, але вже давно, в середині століття. Бджілки одразу показали досить яскравий футбол, що давав достатні результати. У 2022/2023 навіть були шанси на успіх у вигляді виходу до єврокубків. Не вистачило небагато, підопічні Томаса Франка закінчили 9-ми. Зараз непогано стартували, з перемоги над Фулхемом за 3-х нічиїх. Але потім почала позначатися дискваліфікація ударного нападника, Тоуні - Айвена викрили на ставках, і він повернеться лише 2024 року. Багато пропускаючи, лондонський клуб став явно менше забивати, зрештою програючи більшість поєдинків (крім 1:1 з Ноттінгем Форест). І лише після паузи на збірні розгромили Бернлі 3:0.

Статистика особистих зустрічей

У Челсі була чудова статистика. Але в 3-х останніх очних поєдинках бджілки набрали 7 очок із 9 можливих.

Прогноз

Букмекерські контори чекають на перемогу синіх. Але команди набрали форму, так що можна спробувати варіант з тоталом більше 2,5 голів (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.