Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 26 жовтня 2023, 18:10
1494
2

Олександр ТОНКОШКУР: «Це можливе завершення кар’єри Терлюги на ЧС»

Старший тренер збірної України з карате — про скандал під час півфіналу чемпіонату світу

| Оновлено 26 жовтня 2023, 18:10
1494
2
Олександр ТОНКОШКУР: «Це можливе завершення кар’єри Терлюги на ЧС»
WKF. Анжеліка Терлюга

Старший тренер збірної України з карате Олександр Тонкошкур вважає, що після скандалу на чемпіонаті світу Анжеліка Терлюга може завершити кар'єру.

«Треба зрозуміти стан Терлюги: вона вже стрибає від радості через вихід у фінал, її всі вітають, вона дає інтерв'ю — і через 30 хвилин повертають цю спортсменку на татамі. Тобто, в неї не тільки психологічний, а й гормональний стрес, тому що вона на радощах, а тут необхідно повертатися до концентрації. А болгарка розуміє: в неї є шанс. Тобто психологічна рівновага вже інша після цієї ситуації, не така, як під час основного поєдинку. Тому Анжеліка не змогла ввімкнутися, а болгарка з рахунку 5:4 почала бігати по кутах, вздовж лінії, виходити за неї, «бруднити» і ще наприкінці заробила один бал — 6:4, «вижила».

Лише такий крик душі зараз. Це можливе завершення кар'єри Анжеліки на чемпіонатах світу. Наступний чемпіонат світу через два роки, і вона мала гарно завершити ЧС-2023, поставити масну крапку. Але, на жаль, ця ситуація їй не дала це зробити».

Нагадаємо, що у півфіналі чемпіонату світу Терлюга перемогла болгарську каратистку Івету Горанову, але через помилку суддів, які затримали поєдинок на 20 секунд, команда Болгарії подала протест і був призначений повторний поєдинок, який українка програла.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Выталкиватель парашутистов
Це результат нікчемної роботи федерації України, яка стала ставити вимоги до міжнародної, проросійської федерації, яка прогнозовано допустила до змагань і представників росії так і білорусів. А чому тоді ми почали змагання разом з країнами-аресорами, невже думали, що наших спортсменів не будуть чіпати під час змагань? Терлюга -перша жертва свавілля функціонерів  міжнародної федерації і перший дзвіночок для наших керівників - Україна їм не потрібна в цьому виді спорту...
turist86
Кар'єру треба завершувати, коли в Україні, в тій ваговій категорії, є мінімум 3 спортсмени твого рівня, але молодші.