Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 26 жовтня 2023, 19:15
62
0

Juve повертається до Into The Breach, замінивши trace

Колишній капітан команди повертається з лави запасних після відходу в серпні

| Оновлено 26 жовтня 2023, 19:15
62
0
Juve повертається до Into The Breach, замінивши trace
Twitter. Juve

Густаво Juve Олександрі повернувся з особистої відпустки та знову приступив до виконання обов'язків головного тренера Into the Breach. Цей крок одночасно призводить до відходу Мартіна Трейс Хелдта менш ніж через три місяці.

Juve підтримував Into the Breach під час їхнього шляху «Попелюшки» до чвертьфіналу BLAST.tv Paris Major і був капітаном команди більшу частину двох років.

Після свого результату у Франції команда втратила своє британське ядро з відходом Кая CYPHER⁠ Уотсона і Себастьяна volt Малоша, а Juve залишив склад невдовзі після того, як посів останнє місце в IEM Cologne Play-in.

Його місце зайняв колишній тренер Astralis та Astralis Talent trace, але команда щосили намагалася стабілізувати свій новий склад і була змушена двічі вносити зміни: один раз із розірванням контракту Адама ⁠NEOFRAG⁠ Зухара та другий раз, коли Томас ⁠Thomas⁠ Уттінг пішов у відставку.

За останні два місяці команда в основному брала участь в онлайн-змаганнях, ледь не дійшовши до кваліфікації на European BLAST Premier Fall Showdown, але врешті зазнавала невдачі в перших трьох виступах на турнірах CCT, здобувши лише одну перемогу в серії.

Це траєкторія, яку Into the Breach сподівається скоригувати з поверненням свого 20-річного тренера, хоча йому доведеться познайомитися з двома новими особами в особі Олексія Цикерта Голубєва та Кевіна Misutaa Раб'є, поки він пристосовується. до оновленого складу.

У Into The Breach грають:

  • Кароль Rallen Родович
  • Джої CRUC1AL⁠ Стейзель
  • Аурімас ⁠Bimas Піпірас
  • Кевін Misutaa Раб'є
  • Олексій ⁠Kikert Голубєв
  • Густаво Juve Олександр (тренер)
  • Томас ⁠Thomas Аттинг (неактивний)
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.