Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга Європи
| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:30
1745
0

Брайтон – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 26 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:30
1745
0
Брайтон – Аякс. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine

26 жовтня на «Амекс» пройде матч 3-го туру Ліги Європи, в якому «Брайтон» зустрінеться з «Аяксом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Брайтон

Команда ще не так багато часу провела на високому рівні в Англійській Прем'єр-Лізі. І для свого власника, Тоні Блума, це не лише улюблене дітище, а й бізнес. Тож він охоче продає гравців, якщо бачить вигідну пропозицію – благо, селекціонери знаходять дешеву заміну. А рік тому так сталося і з тренером: відпустивши Грема Поттера в Челсі, зробили несподівану ставку на Роберто Де Дзербі, і італієць підняв чайок на недосяжну висоту, 6-е місце в АПЛ. Воно й дозволило дебютувати в єврокубках, але саме там Альбіон, що проводить загалом непоганий сезон, непереконливий. Спочатку була домашня поразка грецькому АЕКу з рахунком 2:3. Потім англійці вирушили до сусідньої Франції і оформили яскраві 2:2 з досвідченим і амбітним Марселем.

Аякс

Клуб останнім часом схожий на корабель, що зазнає лиха. Почалося все з 2022-го року, коли після чергового титулу пішли не лише багато гравців, а й успішний тренер, тен Хаг. Наступний сезон сприймався в Амстердамі як невдалий - звісно ж, не зберегли титул. Але зараз все дійшло до того, що вболівальники люто зривали поєдинок проти Феєнорда за розгромного рахунку (в результаті його дограли, довівши до 0:4). У Лізі Європи нідерландці можуть внести собі в актив лише перший поєдинок, ще в кваліфікації, коли вони розгромили 4:1 у Разграді Лудогорець. У результаті болгарам навіть дозволили мінімально перемогти у Нідерландах. У груповому етапі ж аяксиди видали 2 нічиї, 3:3 вдома з Марселем та 1:1 на полі АЕКа.

Статистика особистих зустрічей

Брайтон лише цього сезону дебютує на рівні єврокубків. Тож не дивно, що він уперше прийме на своєму полі нідерландського гранда.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що англійці використають невдачі аяксидів. Але поки що зупинимося на нейтральному варіанті з тоталом більше 3,0 голів (коефіцієнт - 1,67).

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Максимальна інтрига. Збірна Бельгії впевнено розібралася з Румунією
Футбол | 22 червня 2024, 23:52 114
Максимальна інтрига. Збірна Бельгії впевнено розібралася з Румунією

Бельгійці двічі розписалися у воротах суперників

Воротар збірної Грузії встановив рекорд на Євро-2024
Футбол | 22 червня 2024, 18:07 7
Воротар збірної Грузії встановив рекорд на Євро-2024

Георгі Мамардашвілі зробив 11 сейвів у матчі проти Чехії

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.