Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:30
1460
0

Ліверпуль – Тулуза. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи

Поєдинок відбудеться 26 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:30
1460
0
Ліверпуль – Тулуза. Прогноз і анонс на матч Ліги Європи
Getty Images/Global Images Ukraine. Юрген Клопп

26 жовтня на «Енфілді» пройде матч 3-го туру Ліги Європи, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Тулузою». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб звик грати на більш статусному рівні. Кілька разів за Клоппа червоні доходили до фіналу Ліги чемпіонів, і раз навіть брали Вухатого! Щоправда, минулого сезону був провал, і гранд закінчив за межами топ-4 АПЛ - тому зараз і виступає в Лізі Європи. Зрозуміло, що для мерсисайдців ключовим завданням залишається відвоювати позиції у групі лідерів на внутрішній арені, і до цього прагнуть. Причому колектив, що оновився за літо, досить успішний, чого варта велика кількість вольових перемог. На євроарені Юрген прагматично дає лідерам відпочинок, часто запускаючи зі старту тих, хто має дефіцит практики. Поки що й цього достатньо. Спочатку була перемога в Австрії над ЛАСКом, у вже фірмовому, вольовому стилі, коли на перший пропущений відповіли трьома своїми. А потім гросмейстерськи, 2:0, впоралися з Юніон Сен-Жиллуа.

Тулуза

Команда до минулого сезону мала в активі лише 1 більш-менш помітне досягнення, бронзу національної Ліги 1, взяту ще 2007 року. Понад те, лише перед минулим сезоном тефесе повернулися з другого дивізіону. Стояло традиційне для таких обставин завдання зберегти здобуту прописку. Її навіть перевиконали, фінішувавши на 13-му місці. І, головне, андердог раптом вистрілив у кубку, де пройшов увесь шлях до завоювання трофею. При цьому влітку наставника, Монтаньє, вирішили прибрати. Втім, його наступник, Карлес Мартінес Новель, утримує підопічних середняків Ліги 1. І дивує в Лізі Європи. Там французи почали з 1:1 на полі Юніон Сен-Жиллуа, після чого виграли у ЛАСКа за рахунок єдиного м'яча Суасо.

Статистика особистих зустрічей

Неймовірно, але в 2007 році, дебютуючи за рахунок згаданої бронзи в Лізі чемпіонів, французи напоролися у кваліфікації на червоних. І, звичайно ж, програли їм обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять у новий сюрприз Тулузи. Навіть не основним складом англійці повинні виграти за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,65).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ
Футбол | 27 квітня 2024, 03:03 0
Де дивитись онлайн матч чемпіонату України Дніпро-1 – Динамо Київ

Поєдинок 26-го туру УПЛ відбудеться 27 квітня о 13:00 за Києвом у Дніпрі

Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала
Футбол | 27 квітня 2024, 08:43 3
Як Лунін відреагував на гру Кепи, який вийшов замість нього у старті Реала

Український воротар вперше за 16 матчів залишився на лаві для запасних

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.