Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:03
593
0

Тренер України U-17: «Впевнений, команда варта бути в еліт-раунді»

Володимир Єзерський прокоментував виступ своїх підопічних у кваліфікації до Євро-2024 U-17

| Оновлено 26 жовтня 2023, 21:03
593
0
Тренер України U-17: «Впевнений, команда варта бути в еліт-раунді»
УАФ. Володимир Єзерський

Головний тренер збірної України U-17 Володимир Єзерський прокоментував виступ своїх підопічних у кваліфікації до Євро-2024 U-17:

«Ми готувалися до кваліфікаційного раунду чемпіонату Європи в незвичній ситуації. З різних причин було складно стежити за нашими футболістами, які виступають в Європі. До того ж і першість ДЮФЛУ, яка відновилася через півтора роки, ми звикли бачити іншою.

Щодо наших очікувань перед турніром, то вони підтвердилися. На мою думку, збірна Фінляндії проявила себе з найкращого боку. Скажу більше: у плані командної гри вони були навіть кращими за команду Німеччини. З фінами ми зіграли внічию, потім упевнено обіграли Ліхтенштейн. Все вирішувалося у грі з тією самою Німеччиною, для якої це теж був ключовий поєдинок. У цій грі, в якій ми мінімально поступилися, багатьом нашим хлопцям не вистачило міжнародного досвіду. І психологічний стан нашої команди був не на тому рівні, на який очікував тренерський штаб. Проте це був дуже корисний матч, оскільки ми побачили, як футболісти працюють під тиском.

Були виконавці, які порадували, а були й ті, від кого очікувалося більшого. Але загалом за цей короткий період, що ми були разом, вважаю, що збірна України виступила гідно, незважаючи на те, що відбувається в нашій країні. Також я вдячний своєму тренерському штабу та адміністративному персоналу, усі працювали на максимумі.

Тепер залишається чекати та сподіватися, що наше третє місце у квартеті дозволить збірній України кваліфікуватися до еліт-раунду. Впевнений, що ця команда варта там бути».

Нагадаємо, юнацька збірна України у кваліфікації до Євро-2024 U-17 фінішувала у своїй групі 3-ю і має шанси пробитися в елітний раунд відбору. Доля «синьо-жовтих» визначиться в листопаді, коли завершаться міні-турніри в інших квартетах. Серед 3-х команд далі пройдуть 5 найкращих із 13. В активі українського колективу є одне золоте очко і різниця м'ячів 2-3, що дозволяє команді претендувати на потрапляння в еліт-раунд.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.