Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 жовтня 2023, 11:38
6073
11

Віктор ВАЦКО: «Зарахування голу Сироти — це здогадки коментатора»

Відомий коментатор – про незарахований гол Олександра Сироти в матчі між «Динамо» та «Дніпро-1»

| Оновлено 24 жовтня 2023, 11:38
6073
11
Віктор ВАЦКО: «Зарахування голу Сироти — це здогадки коментатора»
Instagram (Віктор Вацко)

Відомий коментатор Віктор Вацко вважає, що коментатор матчу 11-го туру УПЛ між столичним «Динамо» та «Дніпром-1» неправильно трактував ситуацію з голом Олександра Сироти після свистка рефері.

«Динамо забило м’яч у ворота «Дніпра-1» після подачі зі штрафного, була боротьба в штрафному і Сирота пробив по воротах. Але Сирота пробивав по воротах вже після свистка арбітра і цей момент здивував усіх. Арбітр пішов дивитися ВАР і він там дивився все підряд, аж до гіпотетичного положення поза грою від Бражка, який в момент удару Сироти стояв перед голкіпером «Дніпра-1».

Коментатор матчу заявив, що є передумови зарахувати цей м’яч. Хоча в історії футболу ще не було такого, щоб зараховували м’яч, забитий після свистка арбітра про зупинку гри. Тому це здогадки коментатора і їх ми відкладаємо в сторону. Сирота пробивав вже після свистка рефері і єдиний момент, який могли дивитися на ВАР — це гіпотетична гра рукою Філіппова у власному штрафному майданчику. Всі повтори показали, що правила Філіппов не порушував», – розповів Вацко.

Нагадаємо, що «Дніпро-1» мінімально переграв «Динамо» з рахунком 1:0.

Оцініть матеріал
(41)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 11
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Swed
Был свисток.   Это стоп-игра!  Вот как если двигалась лента конвейера, а потом оператор нажал красную кнопку Стоп.
Ни а каком голе дальше и речи не может быть.  Лента стоит, процесс застыл.   Сироте только должны были дать жёлтую карточку.   Как Келси в Минае.   Только там кто то мог свистнуть из-за забора, а тут арбитр прямо в ухо Сироте свистел.)  Конечно обидно когда кажется что цель близка. Но это только казалось.
sania
Зустрічне питання - якого ... свистів арбітр коли епізод не закінчений і на матчі є ВАР ? "Йому здалося" що зіграли рукою. Нехай хреститься придурок, коли здається
BEAN
А те, що дивились тільки руку у Філіпова, це здогадки Вацка. Тому що на картинці ВАРу, яка була у трансляції, передивлялись абсолютно все))
potemkin78
сейчас в футболе после введения новых правил голы отминяют из-за оффсайтов корые были 3-4 минут до этого, так что ожидать можно было чего угодно.
u6464u
А я б не здивувався якби ці арбітри зарахували такий гол, вже ж чого тільки не чудять так звані футбольні українські судді , толі ще буде , так що тутечки нічого нового немає .
vitaha33
Арбітр лажанувся, зашвидко свиснув, потім второпав, що це лажа, почав переглядати вар, можливість поставлення пенальті його б спасла. Але його не було. Потім переглядали ймовірний офсайд!!! у Бражка, і це після свистка... Скажете ні? Цю сцену прокрутили разів 5. Це лютий треш!!! Арбітр тупо не знав, як вибратись з цієї ситуації. Тому можна казати, що він вкрав у Динамо гол, який без свистка з ймовірністю 99,9% залетів би...