Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 жовтня 2023, 22:00
1949
0

Севілья – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів

Поєдинок відбудеться 24 жовтня о 22:00 за Києвом

| Оновлено 24 жовтня 2023, 22:00
1949
0
Севілья – Арсенал. Прогноз і анонс на матч Ліги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

24 жовтня на «Рамон Санчес Пісхуан» пройде матч 3-го туру Ліги чемпіонів, в якому «Севілья» зустрінеться з «Арсеналом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Севілья

Клуб переживає лихоманку протягом ось уже другого сезону поспіль. Минулу темпораду Біла Андалусія починала, як і попередні, з Лопетегі, але ні з Юленом, ні з Сампаолі (а Хорхе працював тут, причому успішно) толком нічого не виходило. А ось Менділібар досить несподівано зміг записати собі (і нервьйоненсе) в актив перемогу в Лізі Європи. Втім, і його вже звільнено, підвів провал на старті нового розіграшу. З Хосе Луїсом було виграно лише 2 поєдинки – причому не в Лізі чемпіонів. Там були нічиї з Лансом (1:1 вдома) та ПСВ (2:2 на виїзді). У підсумку в суботу проти мадридського Реала дебютував який уже тренер Дієго Алонсо. І вже у вівторок на уругвайця, вперше в кар'єрі, чекає виведення на поле своєї команди у форматі головного єврокубка.

Арсенал

Команда пережила затяжний спад - дуже вже щільна конкуренція в АПЛ за місце в квартеті найкращих. І довго цю суперечку програвали, зокрема вже й за Мікеля Артети. Прорвало в минулому розіграші, коли Зінченко і компанія впевнено посіли друге місце - адже дуже довго взагалі виходило лідирувати. Повернувшись нарешті в Лігу чемпіонів, англійці на куражі розгромили дома добре відомого противника, ПСВ - нідерландці в Лондоні отримали 4 м'ячі у свої ворота. Але потім був Ланс, і французи нагадали, як на стику століть вже псували нерви переможцю. Вони знову примудрилися обіграти британців, у вольовому стилі відповівши на гол Габріела Жезуша. Героєм став Ельє Ваї - молодий нападник спочатку асистував Томассону, а потім оформив підсумкові 2:1 на користь криваво-золотих.

Статистика особистих зустрічей

Клуби перетиналися у груповому етапі Ліги чемпіонів у 2007-му році, та виграли вдома, забиваючи на своєму полі по 3 голи. Потім були 3 матчі на товариських, літніх турнірах, де було по 1-й перемозі за нічиєї.

Прогноз

Букмекерські контори не вірять, що іспанцям допоможе різко зміна наставника. Повіримо і ми у перемогу гостей із Англії (коефіцієнт – 1,9).

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Рангнік відмовився очолювати Баварію
Футбол | 02 травня 2024, 12:17 0
Рангнік відмовився очолювати Баварію

Німецький спеціаліст продовжить працювати у збірній Австрії

Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?
Футбол | 01 травня 2024, 23:38 0
Роналду після 30 років забив 424 голи. Скільки у Мессі?

Кріштіану оформив дубль за «Аль-Наср» у ворота «Аль-Халіджа»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.