Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
|
1173
1

Тоттенхем – Фулхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 23 жовтня о 22:00 за Києвом

Тоттенхем – Фулхем. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

23 жовтня на «Тоттенхем Хотспурс» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Тоттенхем» зустрінеться з «Фулхемом». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Тоттенхем

Команда розвалилася протягом минулого сезону. Після четвертого місця шпори відкотилися за межі єврокубків, а Антоніо Конте ще раніше, по ходу розіграшу 2022/2023, фактично спровокувавши свою відставку. Коли після такого влітку ще й не вдалося утримати капітана та бомбардира, Харрі Кейна, шанси Хотспурс у новому циклі виглядали відверто кисло. Скептично сприймався і новий менеджер, Постекоглу, що перебрався із Селтіка. Але австралієць уже отримав звання менеджера місяця, і цілком може претендувати на його захист. Лише двічі було втрачено очки, з Брентфордом у стартовому турі, і в дербі Північного Лондона наприкінці вересня. Так, були також 1:1 із Фулхемом у Кубку Ліги, що закінчилися вильотом по пенальті. Але, головне, Сон Хін Мін (у нового капітана вже 6 голів) та компанія лідирують у таблиці АПЛ – правда, на пару з канонірами.

Фулхем

Клуб проводять другий сезон поспіль у Прем'єр-Лізі. Марку Сілва виконав перше серйозне завдання, підняв і, головне, утримав у вишці своїх нових підопічних. Більше того, дачники трималися серед потенційних претендентів на єврокубки, але, таке враження, і не особливо хотіли на це замахуватися. Зараз же новий виклик: без Митровича, який поїхав заробляти величезні гроші в Саудівській Аравії, втриматися на рівні 2022/2023. Загалом котеджери непогано справляються. Вони продовжують боротьбу у Кубку Ліги, де слідом за Тоттенхемом очікувано пройшли і Норвіч. Та й у АПЛ порівну перемог та поразок, по 3, при парі нічиїх. Це дозволяє триматися в середині таблиці і, головне, на серйозній дистанції від зони вильоту.

Статистика особистих зустрічей

Тоттенхем мав 3 перемоги поспіль, і 8 у 9 матчах при єдиній нічиїй. І лише у Кубку Ліги наприкінці літа Фулхем виграв, та й то в серії пенальті.

Прогноз

Букмекерські контори вірять у реванш шпор. З урахуванням форми команди можна брати ставку на них при форі -1 гол (коефіцієнт - 1,82).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Тоттенхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Футбол | 28 квітня 2024, 12:52 0
Тоттенхем – Арсенал. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Sport.ua разом із GGBET анонсує цікавий поєдинок в АПЛ

Визначено другу команду, яка представить Україну в єврокубках 2024/25
Футбол | 27 квітня 2024, 17:15 0
Визначено другу команду, яка представить Україну в єврокубках 2024/25

Динамо гарантовано не опуститься нижче 4-го місця у таблиці УПЛ 2023/24

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Gargantua
два хороших тренера, две обученые команды
но Тотнем конечно помастеровитее. 
думаю, что обе забьют и выиграет Тотнем