Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
|
2091
0

Барселона – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії

Поєдинок відбудеться 22 жовтня о 22:00 за Києвом

Барселона – Атлетік. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Іспанії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 жовтня на «Камп Ноу» пройде матч 10-го туру Прімери Іспанії, в якому «Барселона» зустрінеться з «Атлетіком». Старт поєдинку заплановано на 22:00 за київським часом.

Барселона

Клуб при Хаві, нехай і не з першої спроби, зміг дістатися трофеїв, вигравши спочатку Суперкубок Іспанії, а потім - і Прімери. Але кулес все одно залишалися не позбавленими проблем та протиріч, нехай навіть в основному за полем, починаючи від постійних фінансових обмежень і до справи Негрейри. Хоча Лапорта примудрився непогано зміцнити склад, не надто витрачавши гроші на новачків, все одно залишаються питання. Вже у першому поєдинку нової темпоради була лише нульова нічия з Хетафе. Здавалося, що вдалося скористатися невдачами конкурентів і навіть вийти на перше місце в Ла Лізі. Але за 3 крайні тури більше ніж клуб примудрився двічі закінчити видовищним поєдинком, на виїзді з Мальоркою та Гранадою – обидва рази все закінчилося з ідентичним рахунком 2:2.

Атлетік

Команда перед початком минулого сезону змінив черговий раз тренера. Точніше, до Більбао повернувся колись там успішний Ернесто Вальверде. Але минула темпорада вийшла для Мурахи досить невдалою. Причому підніжку поставила двічі сусідня Осасуна - вона вигравала і в півфіналі Копи дель Рей, і в гонці за 7-е місце в Прімері. Наразі виходить стартувати досить симпатично. Виграно 5 із 9 крайніх поєдинків при парі поразок (мадридському Реалу та Сосьєдаду). У тому числі вдалося розгромити у крайньому поєдинку Альмерію. Після цього вдалося закріпитися на одноосібній 5-й позиції. Цілком симпатичний прогрес, нехай навіть історично амбіції можуть бути й вищими.

Статистика особистих зустрічей

Це теж Ель Класіко, хай навіть не таке статусне, як між Реалом та Барселоною. Причому Атлетік перемагав на початку минулого календарного року, у кубку – але потім синьо-гранатові виграли тричі.

Прогноз

Букмекерські контори вважають Барсу явним фаворитом пари. Але з поваги до форми гостей ставимо на тотал більше 2,5 голів (коефіцієнт – 1,78).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.