Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 22 жовтня 2023, 21:28
2110
1

Мілан – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії

Поєдинок відбудеться 22 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 22 жовтня 2023, 21:28
2110
1
Мілан – Ювентус. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

22 жовтня на «Сан-Сіро» пройде матч 9-го туру Серії А, в якому «Мілан» зустрінеться з «Ювентусом». Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Мілан

Команда провела минулий сезон досить суперечливо. Так, вдалося дійти до півфіналу Ліги чемпіонів - справжній прорив, особливо на тлі попередньої спроби, що принесла 4-те місце у своїй групі! Але, з іншого боку, самі матчі 1/2 фіналу були програні в дербі сусідові, Інтеру, і він розгромив россонері в Суперкубку. А у Кальчо було фактично 5-е місце, і лише покарання Ювентуса дозволило опинитися знову у квартеті найкращих Серії А. За літо червоно-чорні серйозно оновилися. Цей їхній варіант ніяк не може забити і, відповідно, виграти в Лізі чемпіонів - по 0:0 з Ньюкаслом вдома та Боруссією в Дортмунді. Натомість на внутрішній арені було вже 7 перемог у 8 матчах, що дозволяє лідирувати у таблиці. Щоправда, і там нероверді вже встигли програти 1:5.

Ювентус

Клуб минулого сезону став заручником правопорушень, допущених керівництвом. Зрештою могли б знову примусово знизити до Серії В. Але обмежилися 10-очковим штрафом та забороною на єврокубки. У таких умовах (ще й отримавши неминучі фінансові проблеми) зебри не могли не урізати склад. Причому безжально, чого варта історія довкола відходу капітана та легенди, Бонуччі. Начебто Аллегрі і в цих умовах примудряється домагатися непоганих результатів: виграно 5 матчів з 8 при єдиній поразці (несподівано Сассуоло). І тут раптом якраз його підопічного, Фаджолі, ловлять на нелегальних ставках, що починає новий скандал, причому незрозуміло, які масштаби у нього будуть у результаті...

Статистика особистих зустрічей

Мілан не програє Ювентусу вже 5 матчів Серії А поспіль. Причому минулого сезону червоно-чорні виграли обидва поєдинки.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що россонері буде непросто, але вони мають брати чергову перемогу. Можна сміливо ставити на підопічних Піолі при форі 0 (коефіцієнт – 1,70).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ss2000
Что выберут в Италии ? Смотреть дерби или F1 гран при США где Ферарри на поуле ?