Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 21 жовтня 2023, 20:09
2394
2

Ліверпуль – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 жовтня о 14:30 за Києвом

| Оновлено 21 жовтня 2023, 20:09
2394
2
Ліверпуль – Евертон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Віталій Миколенко

21 жовтня на «Емірейтс» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Ліверпуль» зустрінеться з «Евертоном». Старт поєдинку заплановано на 14:30 за київським часом.

Ліверпуль

Клуб начебто зміг винести уроки з невдач минулого сезону. І, незважаючи на те, що трансферне вікно пройшло не оптимально, чого вартий раптовий відхід Хендерсона, все-таки червоні утримали Салаха і змогли якісно наростити глибину складу. Багато в чому це й допомагало їм досягти добрих результатів на старті сезону – стільки вольових перемог не у всіх набирається за повний рік. Але це мало закінчитися, рано чи пізно, і в результаті Тоттенхем дотиснув підопічних Клоппа завдяки автоголу Матіпа на 90+ хвилині. Той результат списали на грубі помилки суддів, чого вартий незарахований, за VAR, гол Луїса Діаса. Але ж потім гранд не зміг і Брайтон обіграти - Де Дзербі знову звів дуель з Юргеном до результативної нічиєї.

Евертон

Команда після пари попередніх років, присвячених боротьбі за виживання, явно стримав власні амбіції. Важко міркувати, як за часів Анчелотті, про єврокубкові амбіції, коли прописку рятуєш у 37-38 турах. Новий цикл підопічні Шона Дайша теж починали вкрай натужно: 3 поразки поспіль, 1 очко після 5 турів, взяте з новачком та аутсайдером дивізіону, Шеффілд Юнайтед. Але паралельно виходило далі в Кубку Ліги - там вибили й Астон Віллу. Крім того, Миколенко та компанія наприкінці вересня досить несподівано перемогли в рамках АПЛ Брентфорд, а потім, після осічки у вигляді 1:2 із Лутоном, і розгромили вдома Борнмут. У результаті вдалося вискочити із зони вильоту, а то й зберегти роботу для нинішнього менеджера.

Статистика особистих зустрічей

Це мерсисайдське дербі, і воно досить важливе. Минулого сезону сині вистояли на 0:0 удома, але поступилися на Енфілді 0:2.

Прогноз

Букмекерські контори вважають, що червоні вдома виграють не мінімально. Рекомендуємо ставити на те, що Салах та компанія переможуть при форі -1,5 гола (коефіцієнт – 2,0).

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Remark
Запасной, продовжуємо битву!
Лівер Евертон ставка ТБ1 в першому + Реал Мальорка ТБ1 в першому.
А на рахунок пронозу (не ставки) по цьому матчі, то думаю тут ОЗ (або гол Евертона в першому) + підсумок або результативна ничія або 4:1.
Вова Бок
Ливеру приготовиться