Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:18
955
0

Борнмут – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Поєдинок відбудеться 21 жовтня о 17:00 за Києвом

| Оновлено 23 жовтня 2023, 04:18
955
0
Борнмут – Вулверхемптон. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine. Ілля Забарний

21 жовтня на «Віталіті» пройде матч 9-го туру Англійської Прем'єр-Ліги, в якому «Борнмут» зустрінеться з «Вулверхемптоном». Старт поєдинку заплановано на 17:00 за київським часом.

Борнмут

Команда повернулася до АПЛ у 2022-му році. Незабаром позбулися менеджера, який цього досяг, Паркера - Скотту не пробачили чи то серії поразок, чи великого розгрому від Ліверпуля. А у червні зняли і його наступника, Гарі О'Ніла, хоча той виконав завдання щодо збереження прописки для вишень у вищому дивізіоні Британії. Скільки ще залишилося кредиту довіри в Андоні Іраоли, для якого звільняли посаду? Баск успішний поки що на новому місці лише у форматі Кубка Ліги, але й там перемагали Суонсі зі Сток Сіті. Але у пріоритеті, звичайно ж, чемпіонат. У ньому починали оптимістично, з 1:1 проти міцного Вест Хема. Але потім вдалося зачепитися за очки через нічиї з іншими лондонськими клубами, Брентфордом та Челсі. Але програли решту поєдинків, у тому числі, в крайньому турі, іншому борцю за виживання, Евертону, ще й 0:3.

Вулверхемптон

Клуб пережив непростий минулий сезон. І зміг уникнути вильоту до Чемпіоншипу багато в чому за рахунок запрошення приблизно рік тому Юлена Лопетегі. Іспанець приймав вовків на дні турнірної таблиці, а підняв на комфортне 13-е місце. Ось тільки влітку керівництво Вулвз зосередилося на продажу низки футболістів, мало кого підписуючи натомість. Все зваживши наставник вирішив піти за якийсь тиждень до старту нового сезону. Його змінив саме О'Ніл, якому влітку вказали на двері в Борнмуті. Тому на новому місці теж непросто, і у Кубку Ліги був виліт від Іпсвіча, новачка Чемпіоншипу. Але ще у серпні вийшло на виїзді виграти у прямого конкурента, Евертона. А 3 крайні тури принесли нічиї з Лутоном (явна осічка) та Астон Віллою, а також сенсаційну перемогу над Манчестер Сіті.

Статистика особистих зустрічей

Раніше вовки виглядали краще. Але, повернувшись до АПЛ, Борнмут взяв 4 очки з 6 можливих у очних поєдинках.

Прогноз

Букмекерські контори надають невелику перевагу господарям. Але гра не буде видовищною - чекаємо на тотал менше 2,5 голів (коефіцієнт - 2,04).

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.