Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Німеччина
|
1858
0

Боруссія Дортмунд – Вердер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини

Поєдинок відбудеться 20 жовтня о 21:30 за Києвом

Боруссія Дортмунд – Вердер. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Німеччини
Getty Images/Global Images Ukraine

20 жовтня на Сигнал Ідуна Парк пройде матч 8-го туру Бундесліги 1 Німеччини, в якому «Боруссія» (Дортмунд) зустрінеться з «Вердером». Старт поєдинку заплановано на 2130 за київським часом.

Боруссія (Дортмунд)

Команда змогла розпочати новий сезон цілком гідно. Вона була обіграна за весь час лише одного разу, коли вирушила в рамках 1-го туру Ліги чемпіонів до Парижа – і отримала там 0:2 від ПСЖ. Та й з Міланом вдома обмежилися лише нульовою нічиєю, що точно не наближає до успіху у плей-оф. Але при цьому клуб на внутрішній арені йде без поразок. І, головне, є відчуття, що там виходить додавати. Почавши з мінімальної перемоги над Кельном, потім жовто-чорні обмежилися лише нічиєю з Бохумом і Хайденхаймом, причому дали дебютанту на цьому ж стадіоні відігратися з 0:2 в останні півгодини. Але потім вийшло послідовно обіграти начебто сильніших супротивників, Фрайбург і Вольфсбург, Хоффенхайм і Уніон, і піднятися до групи лідерів.

Вердер

Клуб позаминулий сезон провів у Бундеслізі 2. Причому до цього й раніше йшло, кілька разів славні музиканти опинялися на межі вильоту. Але запрошений до Бремена на посаду головного тренера Оле Вернер чудово впорався із завданням повернутися з ходу, після чого набрав достатньо очок для фінішу зі своїми підопічними 13-м уже у найвищому дивізіоні. Бентежило тільки те, що 2-е коло Фюллькруг і компанія провели явно слабше, але це списували на мотивацію колективу, яка зменшувалася, оскільки до зими фактично забезпечили прописку. Ось тільки зелені форму після літніх канікул не повернули. Навіть із кубка одразу вилетіли, від Вікторії Кельн. Потім і в Бундеслізі було 2 сухі поразки, але, здавалося, до осені ситуацію переломили, вигравши двічі у 3-х турах. Але в жовтні були 2:4 на полі Дармштадта і 2:3 вдома з Хоффенхаймом.

Статистика особистих зустрічей

Минулого сезону сторони обмінялися виїзними перемогами.

Прогноз

Букмекерські контори впевнені, що господарі легко переможуть. Вони справді явно сильніші, тож ставимо на те, що Боруссія виграє і 1-й тайм, і матч загалом (коефіцієнт – 1,83).

Оцініть матеріал
(15)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Боруссія Д – ПСЖ – 1:0. Фуллкруг приніс перемогу. Відео гола та огляд
Футбол | 02 травня 2024, 00:50 0
Боруссія Д – ПСЖ – 1:0. Фуллкруг приніс перемогу. Відео гола та огляд

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса
Футбол | 01 травня 2024, 08:01 2
Список бомбардирів Ліги чемпіонів 2023/24 після голу Кейна, дубля Вінісіуса

Гаррі наздогнав Мбаппе (в обох – по 8), але француз ще має грати з «Боруссією Д»

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.