Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Бельгія
| Оновлено 19 жовтня 2023, 22:53
1037
0

Еден АЗАР: «Я буду кататися на велосипеді, грати в гольф і подорожувати»

Бельгієць взяв участь у благодійному матчі у французькому Кале

| Оновлено 19 жовтня 2023, 22:53
1037
0
Еден АЗАР: «Я буду кататися на велосипеді, грати в гольф і подорожувати»

Бельгійський хавбек Еден Азар, який завершив кар'єру у 32 роки, взяв участь 18 жовтня у благодійному матчі у французькому Калі.

Екс-футболіст «Реала» пожартував: «Я молодший за інших, тому мені навіть не потрібно розігріватися. Із яким почуттям вийшов на поле? Це завжди приємно, тому що це велика частина мого життя. Але я поки не сумую за футболом. Я приділяю час собі. Одного разу я безперечно сумуватиму за футболом. Я дивлюсь футбол по телевізору, мої сини грають у футбол, тому я ніколи не буду далеко від гри. У житті всього не поясниш. Я у мирі із самим собою. Я щасливий.

Чутки про перехід до Юніон Сент-Жилуаз? Там нічого не було. Я чув багато нісенітниці, але це частина трансферного вікна. Було приємно бачити, що моє ім'я пов'язане з багатьма клубами. Особливо у Бельгії. Я ніколи не мав можливості грати за бельгійський клуб. Це могла б бути чудова історія, але цього не сталося.

Чи важко було зупинитися? Я не скажу, що це було важко, але це непросто. Я довго думав, і це допомогло. У мене так багато справ, окрім футболу, так що я зміг зробити спокійний вибір.

Коли вирішив зупинитись? Я вже думав про це, коли завершив кар'єру в збірній. Я виходив зі складного періоду із «Реалом». Я завжди казав, що зупинюся, як тільки перестану отримувати задоволення від гри. Я не хотів іти кудись грати заради грошей. Це було найкраще рішення. Мені більше не подобалися тренування. І я не грав більше. Рішення було простим.

Спогади про роки у «Реалі»? Не все так погано. Я зустрів неймовірних людей. Можливість грати у кращому клубі світу була моєю мрією. Думаю, я пішов зарано. Але я зробив це не по забаганці.

Що робитиму в найближчому майбутньому? Радіти життю. Кататися на велосипеді, грати в гольф, подорожувати. Як це роблять звичайні люди. Чи збираюся залишитися у футболі? Побачимо, у мене попереду ще багато років. Буду далеко чи близько до поля – побачимо».

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею
Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5
Новий шанс збірної України. Анонс чемпіонату світу з хокею

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A

Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій
Футбол | 27 квітня 2024, 10:28 22
Прощавайте, єврокубки? Схоже, Дніпро-1 відмовляється від колишніх амбіцій

Рік тому команда рвалася в ЛЧ, а зараз може залишитися без континентальних турнірів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.