Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 19 жовтня 2023, 18:33
305
0

Євген ТКАЧУК: «Я не знаю, в чому сила Кривбаса»

Захисник «Металіста 1925» – про найближчу гру команди в УПЛ

| Оновлено 19 жовтня 2023, 18:33
305
0
Євген ТКАЧУК: «Я не знаю, в чому сила Кривбаса»
ФК Металіст 1925. Євген Ткачук

Захисник харківського «Металіста 1925» Євген Ткачук розповів, чим команда займалась під час міжнародної паузи в Українській Прем’єр-лізі та поділився очікування від зустрічі з «Кривбасом».

– Яке твоє ставлення до міжнародних пауз?
– Коли тебе не викликають у збірну, то погано ставишся, тому що немає ігрової практики. А так, звичайно, можна щось натренувати й для тренерського штабу є можливість підтягнути якісь речі, які були, скажімо так, у не гарному стані. Тож, готувалися, як могли. Подивилися як грає «Кривбас» і, я думаю, що в нас є шанси здобути залікові бали.

– Розкажи, як ви тренувалися в цей міжматчевий період. Можливо, на щось звертали особливу увагу?
– Не можу сказати, щоб щось принципово нове напрацьовували. Ми, зазвичай, відштовхуємося від своєї гри, тренери постійно рекомендують думати про те, як ми будемо грати. Звичайно, є сильні сторони в суперника, але, я думаю, що треба більше концентрувати на тому, як ти себе поводиш на полі, як команда.

– Що можеш сказати про «Кривбас»? У чому його сила?
– Я не знаю, в чому сила «Кривбаса», але не можна ігнорувати те, що команда знаходиться на першому місці. Я думаю, що там гарний колектив. Знаючи головного тренера, мабуть, там команда, яка виходить та б'ється за кожен м'яч на футбольному полі. Я думаю, що за рахунок того, що вони б'ються, намагаються виграти усі єдиноборства, за рахунок цього вони і досягають результату.

– Як треба зіграти «Металісту 1925», щоб здобути перемогу проти «Кривбаса»?
– Я думаю, що треба звернути увагу на те, що команда-суперник грає агресивно майже у всіх фазах гри, вони десь хаотично рухають в атаці, плутають захисників та півзахисників. Але треба, мабуть, десь там зіграти один в один, до кінця моменту, щоб вони не створювали великих проблем. Так, команда агресивна, вони дуже сміливо грають і, я думаю, що буде складний матч для нас.

– Як ти вважаєш, чи є в команди страх, все ж таки, лідери турнірної таблиці?
– Я не думаю, що є в когось страх. Ми поважаємо кожного суперника. Авжеж, ти не можеш ігнорувати, що суперник знаходиться на першому місці, треба подумати, чому вони там. Мабуть, в них є якісь ресурси, за рахунок яких вони там знаходяться. Ми поважаємо кожну команду, але іноді буває так, що з командою, яка знаходиться на вершині турнірної таблиці легше грати, ніж з аутсайдером, тому що десь в тебе буде недостатнє налаштування. Тобто, вважаю, все повинно бути нормально. Якщо хлопці всі підійдуть в гарному настрої, будуть зосереджені, будуть одним колективом, тоді, я думаю, що все буде нормально.

Гра 11-го тура УПЛ «Металіст 1925» – «Кривбас» відбудеться у п’ятницю, 20 жовтня. Початок – о 19:00.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.