Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 18 жовтня 2023, 02:35
320
0

Ексфорвард Ліверпуля: «У Беллінгема до Євро-2028 може бути 20 трофеїв»

Стен Коллімор – про перспективи англійського півзахисника

| Оновлено 18 жовтня 2023, 02:35
320
0
Ексфорвард Ліверпуля: «У Беллінгема до Євро-2028 може бути 20 трофеїв»
Getty Images/Global Images Ukraine. Джуд Беллінгем

Колишній нападник «Ліверпуля» Стен Коллімор висловив думку щодо потенціалу півзахисника збірної Англії та мадридського «Реала» Джуда Беллінгема.

«У нас [у збірній Англії] кілька років не було півзахисника, який вміє все, і Беллінгем прагне до цього. Є аспекти його гри, які можна поліпшити, але він дуже хороший у всьому. Якщо він зможе розвиватися і далі - а він буде це робити, - то стане гравцем світового класу на довгі роки. Про нього говоритимуть поряд із такими гравцями, як Стівен Джеррард, Френк Лемпард і Пол Гаскойн, але в нього є здібності та потенціал, щоб перевершити їх. Його здібності неймовірні для його віку.

Він не терпить дурнів у жодній роздягальні і говорить те, що думає. На його молодих плечах голова 30-річного гравця. Це справді важливо. У «Реалі» він не допустить, щоб хтось на кшталт Луки Модрича або Тоні Крооса повчав його. Він поважатиме їхню думку, але робитиме по-своєму.

Я буду розчарований, якщо 25-річний Беллінгем не завоює трофей Євро-2028, будучи капітаном збірної Англії. Я буду дуже здивований, якщо Джуд до цього моменту не носитиме на рукаві [капітанську] пов'язку. На той час, коли почнеться цей турнір, у нього за плечима може бути 300 ігор і 20 трофеїв. Про це страшно думати», – заявив Коллімор.

Раніше Стен Коллімор висловився щодо виступу українця Михайла Мудрика в лондонському «Челсі».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.