Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
12444
31

«Закон не порушував». Експрацівник Кривбаса пояснив свою втечу з України

Роман Лопатін стверджує, що виїхав офіційно

«Закон не порушував». Експрацівник Кривбаса пояснив свою втечу з України
ФК Олімпік. Роман Лопатін

Колишній SMM-фахівець «Кривбаса» і ексспівробітник донецького «Олімпіка» Роман Лопатін прокоментував своє неповернення до України після виїзду з криворізьким клубом за кордон.

- Не розумію, чому це так резонувало. Офіційно я ніякого закону не порушував, у Конституції України немає ніякої заборони ні на виїзд, ні на в’їзд. Я виїхав офіційно, не перетинав кордон якось нелегально.

Мою історію журналісти розкрутили на тлі хайпу від вчинку футболіста «Шахтаря» Роспутька, який поїхав до рашки. Це взагалі треш.

У мене виникли певні сімейні обставини, про які я не можу сказати публічно, тому я вирішив не повертатися [в Україну]. Я заздалегідь звільнився з «Кривбаса».

У нас під час війни поїхали Довбик, Трубін, Мудрик, Гармаш. Чому всі мовчать щодо них? І це я назвав тільки найвідоміших футболістів. У нас якісь подвійні стандарти. Я не рвав стосунків з Україною, підтримував, підтримую і буду підтримувати свою країну та продовжую донатити. Що саме мені інкримінують? Я ніякого закону не порушував.

Щодо жіночої ЛЧ – це неправда. Мій від'їзд стався ще в середині літа, три місяці тому, коли жіноча команда «Кривбаса» їздила на контрольні матчі в Польщу. Туди приїхали мої родичі і забрали мене. Ось і все. Ми розірвали стосунки з клубом у юридичній площині і побажали один одному успіхів.

Зараз я знаходжуся у Німеччині. Я, як футболіст, підписав контракт з клубом п’ятої ліги – «Цеденік». Скоро буде презентація. Тобто у мене така сама ситуація, як з іншими нашими футболістами, які грають за кордоном. Коли зміняться обставини, планую повертатися в Україну, але наразі це неможливо.

Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Повернення Циганкова, два пенальті Довбика та лава запасних для Луніна
Футбол | 30 квітня 2024, 23:27 0
Повернення Циганкова, два пенальті Довбика та лава запасних для Луніна

Блогер Sport.ua Сергій Тищенко розповідає, як українці проявили себе у провідних чемпіонатах

ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні
Футбол | 30 квітня 2024, 18:16 7
ВІДЕО. Мілевський влаштував партнерам «рознос» у роздягальні

Артем за короткий термін став капітаном команди

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Ну якщо майже за 2 роки повномасштабної війни, є категорії "ізбранних" які можуть коли хочуть виїхати з України і не повернутись - то хто нам винен , що при владі срані корупціонери. Зате в населених пунктах України перекривають вулиці і табунами ходять по домівках мусора з воєнкомами ,шукаючи кріпаків яких можна замість себе і таких "богоізбраних" відправити воювати.
valerafan1
Цей чоловік формально закон не порушував. Але він не зміг би виїхати з України  під час воєнного стану. На кордоні його пропустили по списку спортсменів, які командировані і які повинні повернутися назад. А він просто всих обманув. Крім юридичних питань є моральна сторона. І пан Роман продемонстрував всю свою гнилоту. Як і Винник, Яма та багато інших.
BekXan
Якщо дивитись з однієї сторони то матюки,якщо дивитись з другої то виходить для одних кордон відкритий для інших закритий.Хоча в правовому полі реально немає закону на заборону виїзду закордон.Десятки тисяч виграних позовів в судах все рівно на кордоні не пускають.Вкраїні на пів законна конституція і діючі закони вибіркові кому за бажанням і потребах.Якось так.
Gagik
да... не надо было эти двойные стандарты вводить... воюют или все, или никто
naverland
В целом он прав, если звёздам можно то почему и обычным нельзя. Закон для всех один. Так же почему сыновья мэра Львова во время войны выехали заграницу и учатся в иностранных университетах, ведь это не дёшево. Наверное хорошая зарплата у мэра Львова. Так что он прав в целом.
Xvalenok03
Это песец. Белый и пушистый.
1.У нас в стране военное положение введено. Какие-то ограничения есть. Но оказывается можно спокойно шастать через границу туда-сюда. Чаще туда. 
2. Событие произошло 3 (ТРИ) месяца назад, а тут написали, что месяц прошел.
Кто прав?
3. Допустим можно с организацией по разрешению выезжать. А тут клиент заранее разорвал трудовые отношения с клубом, но его взяли в делегацию.
Еще много вопросов.
Делайте выводы.
Алекс 19
Всі слуги наррду і все оточення зеленського їздить куди завгодно навіть росію і нікого не питають .а знвйдуть когось простіше і на ньому хочуть відігратися
Алекс 19
Все друзья зеленского любой депутат из слуг народа за время войны по 3 4 раза сьездили отдыхать за бугром и дома покупать .А друг зеленого депутат Алексей ковалев уехал в Хесонскую.область и стал министром сельского хозяйства  Хер нр пока партизны швайку в горло не вставили .А почему же за этих людей не пишут или приказ сверху своих не топить ?
Gargantua
про конституцию он совершенно справедливо сказал. все подзаконные акты, запрещающие выезд из страны мужчин призывного возраста, являются антиконституционными.
Выталкиватель парашутистов
Я тоже не прочь, чтобы сыновья тех, кто рулит Украиной, тоже побывали в окопах на передке. Но такого не может быть, от слова СОВСЕМ. Такая страна у нас, увы... Это не Израиль,Англия или  США, где через войну прошли даже члены королевской семьи... У нас другие ценности. Я в прошлом году объявил предложение,что первый профессиональный футболист,который добровольно пойдет защищать Украину на передок, получит лично от меня 100000 вечно зеленых. Срок истек 1 октября. Ни одного случая.... О чем дальше говорить... А может оно и к лучшему, закупил бинокли, три квадрокоптера, несколько  тепловизоров,  кое-что из аммуниции ( каски, бронеплиты 4-го класса защиты, теплое белье, зимние куртки и штаны),  короче, этим деньгам нашлось применение. А по-поводу этого спеца из Крывого Рога - каждый сам выбирает свой путь, Бог ему судья....
Андрей Кан
Це дійсно проблема. Така нерівність наносить велику шкоду. На жаль в нашій країні все вирішують гроші. І це велика помилка влади. Але Зеленський теж заручник системи яка склалась у нас за 30 років. 
Soyer
Красава,по полочкам
Вано Камикадзе
Тому що у нас тепер рабство,  2й рік виїхати не можна, виборів нема, "на_ера бидлу вибори, так?" (думають зелені) . Хто при баблі та при владі - той куди хоч, на Мальдіви, на Дубаї ... а ви - никайтесь від ТЦК , раби ... ДОЖИЛИСЯ!!!
turist86
Що ти там пиз..иш, сц..ун !