Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 17 жовтня 2023, 03:36
708
0

ФОТО. Зустріч з переселенцями. Ребров та збірна зробили подарунки українцям

Українські діти у Празі отримали футболки та м'ячі з підписами гравців збірної

| Оновлено 17 жовтня 2023, 03:36
708
0
ФОТО. Зустріч з переселенцями. Ребров та збірна зробили подарунки українцям
УАФ

У суботу, 14 жовтня, в Празі збірна України в матчі відбору Євро-2024 перемогла команду Північної Македонії з рахунком 2:0.

Під час гри на трибунах панувала особлива атмосфера, уболівальники відчайдушно підтримували команду Сергія Реброва. На матчі були присутні 127 членів сімей загиблих воїнів ЗСУ, які охоче долучилися до підтримки української збірної на запрошення перших віце-президентів Української асоціації футболу Вадима Костюченка та Анатолія Демяненка.

Вадим Костюченко: «Наступного дня після матчу з македонцями ми здійснили візит у празьку школу для українських діточок, що була створена та підтримується неприбутковою організацією Detem Ukrajiny на чолі із засновниками – Андрієм, Оксаною та Тетяною Бреславськими, які щодня докладають зусиль та використовують власні ресурси задля розвитку української культури й освіти на теренах Чехії.

Головна їх мета – надати українським дітям комфортні умови для розвитку та навчання за українською освітньою програмою, аби, повернувшись на батьківщину, вони не відставали від однолітків, і закладати фундамент для побудови нової, вільної та незалежної України.

Ми подарували дітям футболки та м‘ячі з підписами гравців української збірної, а також інші футбольні атрибути, щоб підтримати розвиток спорту та любов до рідного серед наших діточок за кордоном».

ФОТО. Зустріч з переселенцями. Ребров та збірна зробили подарунки українцям

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.