Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:36
584
0

Віталій АНДРОНОВ: «Результат є – це головне»

Головний тренер жіночої збірної України – про перемогу над Словаччиною

| Оновлено 16 жовтня 2023, 19:36
584
0
Віталій АНДРОНОВ: «Результат є – це головне»
ФГУ. Віталій Андронов

Головний тренер жіночої збірної України Віталій Андронов поділився думками після перемоги над командою Словаччини в матчі кваліфікації Євро-2024.

«Це була для нас дуже важлива гра. Ось чому вона і була дуже нервовою. Це була гра – на результат. Слава Богу, ми сьогодні виграли в п'ять м'ячів. Це, в принципі, непоганий доробок на гру-відповідь. Але ми могли як виграти в сім м'ячів, так і програти в три. Тому я вважаю, що це непоганий результат. Головне, що є перемога, з чим я вітаю своїх дівчат! І всіх уболівальників, всю Україну, яка за нас переживала. Ми починали таким же стартовим складом, як і з Німеччиною. Ми розібрали наші помилки, грали, як зазвичай, від захисту. Спасибі сьогодні воротарям, які допомогли нам.

Ще раз кажу, що це була дуже важлива гра на результат. Він є. Це головне. А зі змістом ми будемо розбиратися, вже аналізувати на спокійну голову. Я кожен раз повторюю, що ми граємо для глядачів. Їх сьогодні було не дуже багато в такому хорошому залі, але вони настільки голосно нас підтримали! Ми відчували – вони гнали нас вперед. І я їм дуже вдячний, що вони подолали таку відстань і кордон, витратили свій час – приїхали нас підтримати. Це дуже важливо! Я їм дуже вдячний!», – сказав Андронов.

Нагадаємо, що збірна України перемогла команду Словаччини з рахунком 25:20.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.