Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 жовтня 2023, 18:38
2010
0

Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Велика подяка Юрію Вірту»

Головний тренер «Вереса» подякував колишньому тренеру команди

| Оновлено 16 жовтня 2023, 18:38
2010
0
Сергій ЛАВРИНЕНКО: «Велика подяка Юрію Вірту»
НК Верес. Сергій Лавриненко

Головний тренер «Вереса» Сергій Лавриненко відповів на порівняння з колишнім керманичем команди Юрієм Віртом.

– Як вам взагалі працювати у «Вересі» після Юрія Вірта? Натхненні серіалом вболівальники постійно порівнюють, критикують.

– Передусім, Юрію Вірту велика подяка, за ці роки він віддав «Вересу» багато і зміг залишити команду в УПЛ. Щодо порівнянь і критики – кожен вболівальник має право на власну точку зору. Бути розумним і гарним для всіх – нереально. Звісно, під таким тиском працювати непросто, адже ми все читаємо, бачимо, пропускаємо крізь себе. Можливо, озвучу непопулярну думку, але іноді не знаходимо банальної логіки у критиці, вона не конструктивна, а деструктивна. Річ же не у Вірті або Лавриненку, мова йде про підтримку клубу «Верес» (Рівне) в першу чергу. Мені не зрозуміло, щоб, наприклад, в Англії людина все життя вболівала за умовний лондонський «Арсенал», а після звільнення Арсена Венгера почала вболівати за «Тоттенгем». Або, щоб на офіційних сторінках «Барселони» написали, що наступні кілька матчів мають стати вирішальними для Хаві після не надто вдалої серії результатів.

Ми ж всі – одна команда, працюємо на одну мету. Ми всі зацікавлені у тому, щоб «Верес» перемагав, розвивався, щоб на наших гравців був попит, щоб наші ігрові футболки були найбажанішим подарунком для дітлахів у Рівному. Давайте підтримувати один одного, давайте допомагати один одному. Хіба це складно?

Нагадаємо, «Верес» влітку звільнив Юрія Вірта, на місце якого призначили Сергія Лавриненка. Це рішення є дуже непопулярним серед фанатів рівненського клубу.

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.