Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 20 листопада 2023, 19:38
970
1

Андрій СТОЛЯРЧУК: «Рахунок матчу з Шахтарем взагалі не по грі»

Півзахисник «Руха» прокоментував поразку проти «Шахтаря»

| Оновлено 20 листопада 2023, 19:38
970
1
Андрій СТОЛЯРЧУК: «Рахунок матчу з Шахтарем взагалі не по грі»
ФК Рух. Андрій Столярчук

Півзахисник «Руха» Андрій Столярчук прокоментував поразку у товариському матчі проти «Шахтаря» (0:2):

«Це була хороша гра проти непростого суперника. Таким командам, як «Шахтар», завжди цікаво протистояти, бо вони і самі грають у футбол, і дають грати опоненту. Сьогодні ми продемонстрували швидкий та комбінаційний футбол, тому шкода і неприємно, що рахунок взагалі не по грі. Нас підвела реалізація і в деяких моментах не вистачило концентрації в обороні.

Завданням «Руха» на цей матч було грати у своєму звичному стилі і демонструвати на полі те, що ми відпрацьовуємо на тренуваннях – пресинг, швидкий перехід з оборони в атаку, контратаки та нашу комбінаційну гру. Нам багато чого вдалось у матчі проти «Шахтаря» і результат матчу не відображає те, що було на полі.

Сьогодні не зіграли деякі наші футболісти, які представляють національні збірні. Ми дивимось їхні матчі та вболіваємо за них. Зараз команда продовжує готуватись до УПЛ і наша наступна гра – проти «Вереса». Підготовка проходитиме у звичному режимі, як і до інших суперників. Ми налаштовуємось на цей матч та будемо заряджені на позитивний для нас результат».

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Fitness.sports
Об этом рассказывает один из местных блогеров.По его словам, такая информация уже некоторое время появляется в Сети.Мужчина рассказывает, что якобы на основных конструкциях стадиона появились трещины. В обещания оккупантов отстроить новый и более современный стадион он не верит и предлагает отремонтировать Донецкую достопримечательность.Однако "Донбасс-арене" ремонт не светит, пишет донецкий ТГ-канал "Добрый Шубин"."Не знаю, зачем россияне хотят там что-то сносить, а вот насчет ремонта - проблема. Просто в россии не производят конструкционный металл нужного качества. Россияне только ломать умеют", пишет блогер