Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 15 жовтня 2023, 23:32
1097
0

Рух – Шахтар – 0:2. М'ячі Келсі та Невертона. Відео голів та огляд матчу

Дивіться відеоогляд товариського матчу у Винниках

| Оновлено 15 жовтня 2023, 23:32
1097
0
Рух – Шахтар – 0:2. М'ячі Келсі та Невертона. Відео голів та огляд матчу
ФК Шахтар

У неділю, 15 жовтня, на полі готельного комплексу Emily Resort у Винниках «Шахтар» провів товариський матч з «Рухом».

Господарі розпочали зустріч активніше, і вже в дебюті Рудько двічі рятував після ударів Руніча й Теслюка з кута воротарського, в одному з епізодів м’яч з лінії виніс Ракіцький, а Пастух з близької відстані поцілив у поперечину. Ближче до середини тайму підопічні Патріка ван Леувена взяли м’яч під свій контроль і стали комбінувати на чужій половині поля.

Активно на лівому фланзі атаки діяв Егіналду, і саме він заробив штрафний, з якого «гірники» на 36-й хвилині відкрили рахунок: Криськів виконав навіс на лінію воротарського майданчика, а Кевін Келсі вистрибнув вище за опонентів і головою вколотив м’яч у сітку – 0:1. Ще до перерви рухівці могли відігратися, але Тимур Пузанков, який вийшов у ворота замість Рудька, послідовно парирував небезпечні удари Климчука й Теслюка.

До початку другої половини у складі «оранжево-чорних» відбулося кілька замін: після травми до гри повернувся Валерій Бондар, а також на поле вийшли Чигринський, Огарков, Глущенко, Сікан та Невертон. Саме бразилець на 51-й хвилині став автором другого гола: отримавши пас від Кастілло на лівому краї штрафного, Невертон розібрався з захисниками і з гострого кута пробив під поперечину – 0:2.

Після цього гра тривала на зустрічних курсах, але без особливої гостроти поблизу воріт. А тренерський штаб донецького клубу продовжував активну ротацію і надав час юним виконавцям: Твардовському, Удоду, Яновичу, Лосенку, Тютюнову і Галонському. Свіжі футболісти додали темпу, але рахунок залишився незмінним. 2:0 – «Шахтар» у тренувальному матчі переміг «Рух».

21 жовтня підопічні Патріка ван Леувена в 11-му турі УПЛ прийматимуть ЛНЗ на «Арені Львів». А 25 жовтня «Шахтар» у Лізі чемпіонів гратиме на виїзді з «Барселоною».

Товариський матч. Винники, 15 жовтня

Рух Львів – Шахтар Донецьк – 0:2

Голи: Келсі, 36, Невертон, 51

Шахтар: Рудько (Пузанков, 37; Твардовський, 60), Гочолеішвілі (Удод, 60), Ракіцький (к) (Чигринський, 46), Козік (Бондар, 46), Топалов (Огарков, 46; Галонський, 78), Кастілло (Янович, 67), Бондаренко (Лосенко, 74), Криськів (Глущенко, 46), Егіналду (Тютюнов, 74), Швед (Невертон, 46), Келсі (Сікан, 46).

Рух: Ледвій, Сич (Кітела, 70), Слюбик, Холод, Лях (Мисик, 70), Підгурський (О. Федор, 50), Сапуга (Довгий, 70), Пастух (Таллес, 67), Теслюк (Столярчук, 59), Руніч (Непейпієв, 67), Климчук (Карабін, 67)

Попередження: Климчук, 22, Довгий, 72

Відеоогляд матчу

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.