Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2023, 20:55
2139
3

Георгій СУДАКОВ: «Зінченко віддав мені неймовірну передачу»

Півзахисник збірної України прокоментував поєдинок із македонцями

| Оновлено 15 жовтня 2023, 20:55
2139
3
Георгій СУДАКОВ: «Зінченко віддав мені неймовірну передачу»
УАФ. Георгій Судаков

Півзахисник збірної України Георгій Судаков прокоментував поєдинок відбору Євро-2024 з командою Північної Македонії (2:0), в якому він забив перший м'яч у ворота суперника:

«Мій гол? Якщо не помиляюся, швидко вступили в боротьбу за м'яч, був відбір. Потім Сашко Зінченко віддав мені неймовірну передачу, а я пробив, і м'яч залетів у ворота. Із рикошетом. У другому ж таймі, якщо чесно, я пробив і впав, але побачив, що воротар таки потягнув. Чи класний сейв? Хочу ще раз переглянути цей момент на відео.

Ми очікували, що буде непростий поєдинок. Сильний суперник, який уже показав свій клас у Північній Македонії. У македонців дуже хороша атака, класні футболісти, які добре грають один в один. Але ми створили достатньо моментів і могли забити більше. Трохи забракло реалізації, але найголовніше, що є перемога й три очки.

Мені байдуже, із ким грати. Просто коли виступаєш за національну збірну, то проти тебе не буде грати якась слабка команда. Зараз усі на рівні. Тобто немає різниці — проти Англії чи проти Північної Македонії. Із такою підтримкою глядачів ти не можеш зупинитися ані на секунду. Ми її відчували і до матчу, і під час нього.

Неймовірна атмосфера! Дуже хочеться подякувати всім уболівальникам. І тим, хто прийшов на стадіон, і тим, хто дивився цей поєдинок по телевізору й насолоджувався грою. Зараз нам важливо швидко відновитися, адже за два дні вже наступний матч, із Мальтою».

Матч 8-го туру відбору Євро-2024 між збірними Мальти й України відбудеться в Та-Калі 17 жовтня о 21:45 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Yass
Та і Яремчук віддав Караваєву пас-цукерку! Після такого попробуй тільки не забити!
Falko
"Неймовірна передача" це зупинив м'яч, який і так був у Судакова?
Tasha19
В Бускетса був подібний асист на Мессі))