Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат України
| Оновлено 15 жовтня 2023, 13:42
4156
7

ЗВЄРОВ – про ситуацію з Павелком: «Батю знімають, процес запущено»

Журналіст стверджує, що відбувається спроба легітимного усунення Павелка від влади

| Оновлено 15 жовтня 2023, 13:42
4156
7
ЗВЄРОВ – про ситуацію з Павелком: «Батю знімають, процес запущено»
УАФ. Андрій Павелко

Головний редактор Профутбол Digital Володимир Звєров розповів про конфлікт обласних федерацій проти Андрія Павелка і як в найближчі півроку будуть змінювати президента УАФ.

«Не варто розділяти історію з боротьбою за крісло керівника суддівського корпусу взагалі з тим, що відбувається в УАФ, і з тим, що процес, який можна коротко назвати «Павелко – OUT», вже запущений. Він не просто запущений, а розвивається з дуже високою швидкістю та силою. Схоже, що ера Андрія Павелка як президента УАФ завершується. Поки він сам знаходиться в місцях, де ми не можемо його дістати, заочно відбувається спроба легітимного усунення Павелка від влади.

Тобто має відбутися конгрес, щоб обрати нового президента УАФ. Там мають бути кандидати. Треба цей конгрес запустити легітимно. Тому що інакше президента не змінити. Ось і почалося це юридичне буквоїдство з метою обіграти один одного в кабінетах. Запорізька, Кіровоградська, Закарпатська, Луганська, Дніпропетровська, Житомирська, Івано-Франківська, Черкаська, Донецька та Київська обласні асоціації футболу підозрюють, що 20 мільйонів гривень були незаконно розтрачені УАФ. Мовляв, вони платилися адвокатам, які відмазують Павелка в судах. Тобто обласні асоціації роздуплилися, що щось не так. Довгий час вони мовчали, адже Павелко міцно пригрів їх під своїм крилом, а тепер все не так – Батю знімають, процес запущено.

Щоб скликати конгрес законно, треба 4-5 місяців. Це якось так збіглося з тим, що Андрій Шевченко минулого місяця мав візит в Україну та став радником президента України. Якось так збіглося, що через деякий час після того, як Шевченко приїжджав в Україну, обласні асоціації почали запускати цей антиуафівський механізм.

Все йде до того, що буде конгрес, на якому призначать нового президента УАФ. Всі ці обласні асоціації (і ті, які вже написали листи, і всі інші) проголосують, всі піднімуть руку і скажуть, що прийде новий президент (хто б ним не був) та буде розвивати український футбол, що все буде класно», – сказав Звєров.

Оцініть матеріал
(32)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Перець
Ніхто за ним не буде  сумувати (вор должен сидеть в тюрьме ) 
mini.f
Те, що павелку викинуть з українського футболу - 1000000%, добре було б, якби ще й на нари посадили, років так на 12... А разом з ним його подільників - Запісоцького, Костюченка і всіх його віце-президентів, на кожному з них тавро можна ставити. Але це ще пів - біди, головне - кого замість нього поставлять. Андрій Шевченко - це буде велика катастрофа для украінського футболу...
Gargantua
Шевченко та еще альтернатива
Выталкиватель парашутистов
На сколько мне известно, всю эту кампанию по снятию павелка с должности,затеял, и очень не плохо, ГМС... Он сам не забыл, как его убирали в сентябре 2012 года, и он ничего не смог предпринять, так и на этот раз, все пойдет по-закону и Уставу УАФ. Да, процесс будет долгим и трудным, эта ОПГ со своим предводителем будут держать  оборону до последнего патрона (дай Бог, чтобы разборок с применением огнестрелов не было....). Но здравый смысл должен победить - не место в украинском футболе ворам, мошенникам и бандитам. Но победа будет не полной,если в региональных ассоциациях футбола останутся ставленники павелки и его банды. Не секрет, что  некоторых областях после назначения  ( не выборов, а именно назначений, обернутых в два сладких слова - демократические выборы) лояльных председателей, футбол влечет жалкое существование, не буду перечислять области, чтобы не вспугнуть коррупционные гнезда. Хотя, по большому счету, слабо вериться в то, что организация футбольного хозяйства в стране сильно измениться к лучшему, как никак, мы самая коррупционная страна в Европе, увы...
zelc006
Павуки-корупціонери заворушилися до корита!
Алекс 19
Зрозуміло було с самого початку що це ніяка не боротьба з корупцією.Адвокат павелка розказав що як тільки павелко віддасть посаду президента уаф всі уголовнісправи закриють і викинуть у сміття але павелко не хоче віддаввти крісло