Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 15 жовтня 2023, 12:02
22758
2

Олександр УСИК – про Ф'юрі: «Як боксувати з цим аватаром?»

Чемпіон світу розповів про підготовку до поєдинку

| Оновлено 15 жовтня 2023, 12:02
22758
2
Олександр УСИК – про Ф'юрі: «Як боксувати з цим аватаром?»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Чемпіон світ за версіями WBA, WDO, IBF/IBO Олександр Усик розповів, як готується до бою за титул абсолютного чемпіона проти володаря поясу WBC Тайсона Ф'юрі.

«Зараз працюємо над тим, щоб організувати поєдинок з Тайсоном Ф’юрі. Я думаю: «Як з цим аватаром боксувати? Як в нього вигравати?» Як сказав один американський генерал: «Якщо у вас є стратегія та характер, треба відмовитися від чогось одного». Характер – це дуже неймовірна річ. Коли я біжу 20 кілометрів крос, моє друге Я приходить і каже: «Саня, та не біжи. Ти ж чемпіон світу, навіщо? Братику, відпочинь. В тебе вже є гроші, навіщо? Відпочинь».

А я йому кажу: «Ні, братан. Я тебе знати не знаю». І так було все моє життя», – сказав Усик.

Відзначимо, що слово «аватар» є одним з сленгових назв алкоголіків, але також можливо, що Усик просто робив натяк на великі габарити Ф'юрі.

Раніше стало відомо, що Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі підписали документи на чемпіонський двобій, але спочатку британець буде битися з ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну 28 жовтня.

Бій мав відбутися ще 29 квітня 2023 року, але сторонам не вдалося домовитися. Нова дата – 23 грудня 2023 року, але може бути і січень 2024. Місцем проведення стане Саудівська Аравія.

Переможець бою стане абсолютним чемпіоном світу у надважкій ваговій категорії. Останнім абсолютом у хевівейті був Леннокс Льюїс, який здобув цей статус у 1999 році.

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Александр Белогубко
Боя не будет опять Фьюри что то придумает ---Усик только не унижайся  4 пояса это 80% а 1 пояс  20% это ему будет урок за хамство унижения не захочет пошли его--твоя жена тоже так думает--не бери в голову ты ЧЕМПИОН
Лютый Кандибобер
Нормально лепит