Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат Європи
| Оновлено 15 жовтня 2023, 21:17
2460
0

Польща – Молдова. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024

Поєдинок відбудеться 15 жовтня о 21:45 за Києвом

| Оновлено 15 жовтня 2023, 21:17
2460
0
Польща – Молдова. Прогноз і анонс на матч кваліфікації Євро-2024
Getty Images/Global Images Ukraine

15 жовтня на «Національний стадіон» (Варшава) пройде матч 8 туру відбору на Євро-2024, в якому збірна Польщі зустрінеться зі збірною Молдови. Старт поєдинку заплановано на 21:45 за київським часом.

Польща

Команда за Чеслава Міхневича змогла показати непогані результати. У результаті Левандовськи та компанія змогли на чемпіонаті світу вийти з групи. Але чи те, що в Катарі було взято лише 4 очки (нульова нічия з Мексикою при перемозі над Саудівською Аравією), чи поразки Аргентині у групі (0:2) та Франції (1:3), але, у будь-якому випадку, вирішили після чемпіонату світу провернути нову тренерську рокіровку. У 2023 році кадра увійшла під керівництвом Фернанду Сантуша. Але португалець відверто провалився, встигнувши програти не лише Чехії, а й Молдові з Албанією. Це і стало швидким вироком для фахівця – минулого туру дебютував Пробеж. І зробив це успішно: Фарери під його керівництвом обіграли з гросмейстерською різницею, 2:0.

Молдова

Збірна закономірно сприймається як аутсайдер. Це на клубному рівні Шериф щось являв собою, а на національному рівні найчастіше все закінчується останнім місцем. Досить сказати, що у минулому циклі була лише 1 нічия – все інше програли. Але цього року підопічні Сергія Клещенка стабільно приємно вражають. Вони взяли нічиї не лише з Фарерами, а й з Чехією, а також Австрією (у товариському поєдинку), більше того, виграли у Польщі та на Фарерських островах – так можна і на 2-е місце замахнутися. Цього разу вікно розпочали з контрольного поєдинку проти Швеції. Та виявилася надто сильною та виграла навіть у такому форматі без шансів для суперника, 3:1.

Статистика особистих зустрічей

До сенсаційних літніх 3:2 молдовани лише одного разу у 4-х поєдинках брали нічию з поляками, програвши решту матчів.

Прогноз

Букмекерські контори не бачать шансів для гостей, що приїжджають до не більш слабкого супротивника, ніж шведи. А поляки зіграють із не сильнішим опонентом, ніж фарерці. Ставимо на те, що тут господарі виграють за фори -1,5 гола (коефіцієнт - 1,67).

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.