Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ковзанярський спорт
| Оновлено 14 жовтня 2023, 12:16
133
0

Шорт-трек. Моісеєва та Коваленко виграли два срібла на турнірі в Польщі

Катерина Моісеєва та Кирило Коваленко стали другими на обох дистанціях першого дня

| Оновлено 14 жовтня 2023, 12:16
133
0
Шорт-трек. Моісеєва та Коваленко виграли два срібла на турнірі в Польщі
PZLS

Українські шорт-трекісти Катерина Моісеєва та Кирило Коваленко посіли другі місця на перших двох дистанціях другого етапу Всепольських рейтингових змагань, який проходить у Гіжицьку, у змаганнях юніорок та юніорів D.

Моїсеєва без проблем дійшла до фіналу на дистанціях 1000 та 500 метрів, проте в обох фіналах посіла друге місце, поступившись Агаті Кобус з Академії Наталії Червонки.

Коваленко на тих же дистанціях також виграв усі забіги на шляху до фіналів, у яких теж посів другі місця, програвши одному й тому спортсмену — Шимону Пратніцкі з гданського клубу «Сточньовець». На 1000 метрів українець наблизився до особистого рекорду.

Ще один український спортсмен Олександр Курсенко вийшов у фінал на дистанції 1000 метрів, проте там заробив пенальті. На «п'ятисотці» Курсенко не зміг фінішувати у півфіналі, а у фіналі В отримав ще один пенальті. Проте у чвертьфіналі українець оновив особистий рекорд на цій дистанції – 53.755.

Сьогодні на другому етапі Всепольських рейтингових змагань юніори D визначать переможця на третій дистанції, 777 метрів та у змішаній естафеті. Також розпочнуть змагання юніори С та сеніори, які визначать чемпіонів на дистанціях 1500 та 500 метрів.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.