Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок України
| Оновлено 13 жовтня 2023, 23:41
2465
0

БЕЗСМЕРТНИЙ: «Не знаю, чи відбудеться кубковий матч із Шахтарем у Сумах»

У чвертьфіналі «Вікторія» зіграє проти донецького «Шахтаря»

| Оновлено 13 жовтня 2023, 23:41
2465
0
БЕЗСМЕРТНИЙ: «Не знаю, чи відбудеться кубковий матч із Шахтарем у Сумах»
ФК Вікторія. Анатолій Безсмертний

13 жовтня відбулося жеребкування 1/4 фіналу Кубка України з футболу. Єдиний представник ПФЛ, що залишився в цьому турнірі, «Вікторія» Суми, прийматиме чемпіона – «Шахтар».

Головний тренер «Вікторії» Анатолій Безсмертний ексклюзивно для Sport.ua поділився враженнями від результатів жеребкування:

«Звичайно, хотілося б менш іменитого візаві. Але маємо те, що маємо. Нічого не залишається, як пошукати в цій ситуації свої плюси.

Передусім, це можливість моїм підопічним перевірити себе в протистоянні з таким серйозним опонентом. Команда ж у нас була сформована лише кілька місяців тому.

По-друге, це цінний досвід, адже «Шахтар» – постійний учасник Ліги чемпіонів. По-третє, це прекрасна реклама ФК «Вікторія». Тільки хочу попередити: помиляються ті, хто вважає «Вікторію» приреченою.

Чи відбудеться поєдинок у Сумах? Не хочеться щось прогнозувати, тим паче, що жеребкування відбулося лише кілька годин тому. Знаю тільки, що «Шахтар» не любить під час єврокубкових баталій грати на всеукраїнській арені далеко від місця дислокації. Тому все може бути. Але це питання краще задати через тиждень-другий нашому клубному керівництву».

Базовий день для проведення чвертьфінальних поєдинків Кубка України – 1 листопада. Раніше стали відомі усі пари 1/4 фіналу розіграшу Кубка України 2023/24.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.