Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 13 жовтня 2023, 18:27
1014
0

ВІДЕО. Гравці Кривбаса випустили другу патріотичну пісню

Ще одна пісня від Понєдєльніка та Хомченовського

| Оновлено 13 жовтня 2023, 18:27
1014
0
ВІДЕО. Гравці Кривбаса випустили другу патріотичну пісню

Сьогодні на музичних платформах з'явилася друга патріотична пісня від двох футболістів «Кривбаса» – Андрія Понєдєльніка та Дмитра Хомченовського. Назва пісні – «Називайте нас Бандерами».

Хомченовський став автором біта, Понєдєльнік написав і прочитав текст. Це вже друга пісня гравців «Кривбаса», перша під назвою «Доля» була створена в червні нинішнього року. У створенні першої пісні також брав участь Денис Шевченко.

«Ми сиділи разом в кімнаті після одного з тренувань «Кривбаса», спілкувались щодо можливих майбутніх композицій. Ідея прийшла, Діма склав біт, я написав слова. Дуже хотіли створити новий контент і спільними зусиллями нам це вдалось. Слова підходять під ситуацію в Україні. рашисти продовжують тероризувати нашу мирну землю і народ. Дуже хочемо, аби війна якнайскоріш закінчилась: аби ми вигнали нечисть з української землі та перемогли», – розповідає Андрій Понєдєльнік.

«Записали трек ще півтора місяці тому. Наразі є думки щодо наступної композиції, і дуже хочеться, щоб це було не про війну. Але наразі хочемо підтримати український народ. Будемо раді збільшити нашу аудиторію, й, можливо, наступного разу спробуємо інші тематики. Назву треку придумав Понєдєльнік. росія боїться справжніх бандер, тому хай нас так і називає, бо ми всі – сини і доньки Бандери, сини і доньки України», – підкреслює Дмитро Хомченовський.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.